Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byćinnym

JAK ZNALEŹĆ SWOJE ZAINTERESWONIA?

Polecane posty

Gość byćinnym

Hej, moje zycie wygląda tak: praca, dom, praca, dom, dziewczyna, praca, dom, uczelnia i tak w kołka i NIE MAM ŻADNYCH ZAINTERESOWAŃ!!! nie wiem co mne interesuje a bardzo bym chciał je znaleźć zebym w wolnych chwilach oddał sie mojej pasji... TYLKO JAK ZNALEŹĆ SWOJA PASJE ZAINTERESOWNIA?

Gość Samotna na szlaku
Musisz próbować z różnymi rzeczami, szeroko się rozglądać po świecie. Może z czasem wykrystalizuje się z nich coś, co będziesz mógł poświęcić czas.

Gość Samotna na szlaku
na co' miało być

Ale musisz być nudny! Myślisz, że my Ci tu doradzimy? Niektórzy poprostu nie mają konkretnych zainteresowań i trudno.

Gość byćinnym
tak łatwo powiedzieć...ale jak na cos patrze no np, widze ze to juz mnie nie zainteresuje, albo zainteresoanie trwa tydzien... albo takie zainteresowania na ktore mnie nie stac ehh porazka

Gość byćinnym
tak, przyznaje ze jestem nudny, nie wiem nawet dlaczego moja dziewczyna jest ze mna ehh głupia jakas lub slepa

Kiedyś na pewno coś znajdziesz co będziesz lubił robić w wolnym czasie, ale na kafeterii tego nie znajdziesz :) Powodzenia!

Gość byćinnym
ide sie zabic...moje zycie nie ma sensu...jestem nikim... :(

Gość terazbedeinny
może fotografia?

Gość przestan na pewno jets cos co
lubisz robic procz ogladania tv i siedzenia na necie. moze jestes dibry z jakis jezykow i powinienes to rozwijac?mi np imponuje szalenie, jak ktos zna jezykiP moze lubisz podrozowac? albo uwielbiasz jezdzic na rowerze?to rozwijaj te zainteresowania. namawiaj dziewczyne na wspolne wyjazdy, czy wycieczki rowerowe. i co na 1005 powinienes zaczac robic, to uprawiac regularnie jakis sport, aktywnosc fizyczna poprawia nasze samopoczucie-sprawdzilam na sobie i co smieszne, wlansie skonczylam cwiczyc:) jestem od tego juz uzalezniona. geralnie chodze na aerobik, ale teraz skonczyl mi sie karnet i nie mam kasy na nastepny, wiec cwicze sama. a co do tematu, moze dobrze gotujesz? przemysl sbie to i zacznj dzialac. postraw sobie za cel rozwoj osobisty, a nie posiadanie odjechanego zainteresownia, widzisz roznie?, to szybciej cos znajdziesz.

Gość Blogowa Grupa Samorozwoju
http://akcja-realizacja.blogspot.com/ Blogowa Grupa Samorozwoju to zestawienie blogów o tematyce motywacyjnej i samorealizacyjnej. Stawiamy na edukację, rozwój zawodowy, naukę języków, spełnianie marzeń i wiele wiele innych. Jednocześnie walczymy z wadami, lenistwem i słomianym zapałem. Jeśli opisujesz (lub chcesz zacząć) sposób realizacji swoich marzeń i planów na blogu - dołącz do nas :) Masz DOŚĆ bezmyślnego gapienia się w ekran telewizora lub komputera? Chcesz ZMIENIĆ COŚ w swoim życiu? Masz MNÓSTWO marzeń i pomysłów, ale jednocześnie brak Ci sił, motywacji i planu aby je zrealizować? PRZESTAŃ narzekać, że inni mają "zawsze lepiej i łatwiej"! Swoją pracowitością i zapałem też możesz zajść bardzo daleko! http://akcja-realizacja.blogspot.com/