Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coffi

ma kogoś, a spotyka się ze mną

Polecane posty

witam mam pewien problem ze swoim byłym chłopakiem.. nie wiem jak mam interpretować jego zachowanie. byliśmy ze sobą jakiś czas, pozniej się rozstaliśmy, znów wróciliśmy do siebie, żeby znów się rozstać. Po roku odnowiliśmy kontakt, jednak on nie chciał się wiązać mimo że wysyłał całkiem sprzeczne sygnały. Niedawno powiedział mi, że kogoś ma ale jednocześnie dzwoni do mnie kika razy w tygodniu, żeby się spotkać. Kiedy odmawiam, jeszcze częściej dzwoni. Minął miesiąc od naszej ostatniej rozmowy, spotkałam się z nim, a pozniej odwiedził mnie w domu. Rozmawialiśmy, oglądaliśmy filmy, choć jeszcze niespełna miesiąc wcześniej twierdził, że chce być fair w stosunku do swojej dziewczyny i nie będzie mnie odwiedzał wieczorami. Podczas spotkania zaproponował kolejne - kino, w najbliższym czasie. Co mam o tym myśleć? Co ma na celu jego zachowanie? Już naprawdę nie wiem, jak na to patrzeć..

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Chce upiec dwie pieczenie naraz. Najprawdopodobniej. Chyba, że żadnej dziewczyny nie ma i po prostu Cię sprawdza, chce wzbudzić trochę zazdrości..

Gość parram parram
może być bardzo różnie. 1. chce upiec 2 pieczenie na jednym ogniu 2. chce się zaprzyjaźnić, bo cię po prostu lubi 3. chce cie zaciągnąć do łóżka dla rozrywki 4. nadal cie kocha i sprawdza, czy jest szansa na powrót 5. ... albo wyciągniesz z niego o co mu chodzi, albo będziesz gdybać..