Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku coś się stało!

kto się zna na połączeniach komórki z komputerem?

Polecane posty

Chodzi mi o to, że gdy podłączam komórkę kablem do komputera - to nie ma żadnej reakcji, nic się nie dzieje, komputer nie "widzi komórki, "a muszę przerzucić pliki. To się stało nagle - bo do tej pory było normalnie. I to chyba nie wina komputera, bo na drugim jest tak samo..... Kabel wygląda na nieuszkodzony.... Pomocy! :-)

No ale w jaki sposób? Kilka dni temu było normalnie, przez te kilka dni kabel sobie spokojnie leżał i dzisiaj.... zonk....

Kabel jest tylko do telefonu.... Nie wiem, jakie czytniki.... Nie wiem, jak się "pieprzą" końcówki kabla - w dodatku jak - tak same z siebie 😭 . Ale i tak dziękuję za zainteresowanie :-)

Gość .babcia dobra rada__
at: Kultura mam na drugie; może lepiej idx juz stąd, ana nieszpory,spacer cokolwiek.bardziej irytujacej dziewuchy nie znam ...

Gość Dwugłowa Biedronka
musisz w telefonie zmienić ustawienia, jak ci się wyświetlą po podłączeniu do USB

końcówka może się spieprzyć jeśli kabel się pozgina (po prostu coś się może urwać)

Kabel jest króciutki i raczej jak leży to nic mu się nie dzieje (za krótki, żeby go zwinąć), no ale w sumie nie wiem.... Będę się musiała gdzieś udać do lekarza od telefonów :-) W ustawieniach mam tylko, żeby po podłączeniu tel. pytał, jaką czynność ma wykonać, tzn.jak się łączyć - ale on nie pyta. Kultura - parę razy z Tobą rozmawiałam i jeśli o mnie chodzi to mam inne zdanie niż babcia, dla mnie jesteś bardzo ok. :-)