Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maseczki

Które wg Was maseczki do twarzy są lepsze...?

Polecane posty

Gość maseczki

peel-off czy te, które należy spłukać bądź nadmiar tylko zetrzeć wacikiem? zastanawiam się, które tak naprawde lepiej dziają. po zwykłych czuje to nawilżenie, po peel-off sama nie wiem czy czuć jakąkolwiek różnicę...

Gość chorwatka
Ja jestem zdania, że trzeba używać obu rodzajów maseczek, raz na jakiś czas trzeba użyć maseczki peel off, która złuszczy stary naskórek. Poza tym należy również używać maseczek nawilżających (ja mam swoją ulubioną maseczkę Flosleku super nawilżająca!)

Gość maseczki
dzięki za odpowiedź. piszcie

Ja nie lubie peel off,bo mam wrażenie,ze nawet te nawilżające wysuszaja mi skorę

kupuje maseczki peell off botoksowe i czekoladowe http://www.estien.pl/algi-c-1_3.html i suche algi z glinka czerwona i sliem oraz korund , ja jestem zdziwiona tak szybkim dzialnie i skutecznoscia, do tego zahaczzylam sie na promocje 4+1 i ostala korund gratis, wiec jak tu byc nie zadowolonym?:)

Gość Brit Pinkey
ja używam maseczki przeciwtrądzikowej Siarkowa Moc , z glinką wulkaniczną, rewelacyjna jest!

Gość rtd1
Ja lubię maseczka SOS eva natura. Natychmiastowo poprawia kondycję skóry, dlatego też chyba nazwa SOS

Gość gość
Ja używałam niedawno peelingu enzymatycznego z wit. C ze Starej Mydlarni i sprawdził się super. Delikatny a efektowny