Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaazxcsd

które firmówki najlepsze?

Polecane posty

Gość młodaazxcsd

puma ,nike czy reebok?

Gość młodaazxcsd
halo?

Gość młodaazxcsd
uuuuuuuuup

Gość młodaazxcsd
Nie, chcę żeby buty służyły mi jak najdłużej. Firmówki są o wiele wytrzymalsze - jak powszechnie wiadomo. "ZNACZEK" nie gra roli.

Gość młodaazxcsd
ale conversy to glownie trampy ;)

wybacz, ale zaczęłaś od "które firmówki" co w przypadku tego forum oznacza, że: 1. chcesz się pochwalić bóg wie jakim bogactwem 2. chcesz zwrocić na siebie uwagę jest jeszcze jedna odpowiedź, która w Twoim wypadku może być właściwa: 3. że poszukujesz faktycznie porady, ale sprawdza się jedynie w 1% ludzi na tym forum... no może przesadziłam w 5 %

Gość sklep taneczny
a ja sie zapytam: macie moze jakies linki na allegro np bo chce kupic jakies fajne bojowki kobiece:-)

ja najkrocej za to mialam nike:P Niby jakim bogactwem ma sie chwalic autorka? Przeciez te buty nie sa az takie drogie:O

Gość młodaazxcsd
statystycznie niepoprawna wersja nr 3 ,jak najbardziej. Nie bądź uszczypliwa,to nie szpan. Chodzi mi właśnie o takie opinie ,jaką napisałaś w ostatniej wypowiedzi. Dzięki

Gość młodaazxcsd
EwelinaEwa Dzięki wielkie :)

Ewa ja tylko nawiązałam do tematu, a nie do jego dalszej części zawartej w poście. niestety tak jest na tym forum, że 90% lasek twierdzi, że jest piękna, bogata, włada biegle 3 językami, co bardzo mija się z rzeczywistością.

Gość poznam zapoznam
bojówki nie są kobiece:O

Gość młodaazxcsd
statystycznie niepoprawna Jaki model miałaś? O dwóch pozostałych wiesz coś?

Gość ererrereet
statystycznie niepoprawna- spier dalaj bo przynudzasz :O autorko ja mam reeboka juz z 3lata, gdyby nie to ze wydarl sie material w miejscu gdzie sa piety(od srodka) -nie mialby zadnych oznak tego juz juz tyle sluza

Gość laura.....
u mnie znow rebooki, nie do zdarcia , a pumy po pol roku juz sie zuzyly... zalezy pewnie jakie dokladnie te buty i z czego, moje rebooki skorzane sa i sie bardzo dobrze maja... :)

Gość sklep taneczny
ale ja lubie bojowki:-) sa wygodne i jak zalozysz obcisly t shirt wygladaja kobieco

Gość hjuhjuhiji
firmowe ubrania i buty są o wiele lepszej jakości od tych tańszych. Z reguły tańsze kupuje się częściej, a droższe wystarczają na kilka sezonów. Kupuję firmowe rzeczy od dwóch lat i już nigdy nie wrócę, do zwykłych ubrań a szczególnie butów. Ja chwalę sobie adidas i nike. Pumy nie wiem, nie kupowałam.

Gość młodaazxcsd
statystycznie niepoprawna Jeśli chodzi Ci o to - bogata nie jestem ,ani trochę. Długo odkładałam na coś "trwalszego", więc nie chciałabym aby te pieniądze zostały wydane na marne.

Gość młodaazxcsd
Szukałam w Deichmannie ,ale nie ma tam zbyt dużego wyboru jeśli chodzi o buty damskie.

Gość młodaazxcsd
malinowa_jagoda Nigdy nie pytałam tutaj nikogo o poradę związaną z zakupem jakiegoś towaru. A dany rodzaj buta nie musi podobać się wyłącznie jednej osobie :) Ale jeśli takowy topik już był to podaj mi link ,chętnie poczytam opinie