Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dona_PPP

Kocham starszego, zajętego...

Polecane posty

Gość Dona_PPP
Miał żonę, dziecko... Jest rozwodnikiem. Macie rację, macie kur*** rację ale ja nie potrafię sie powstrzymać, kocham go!!!!!!! I wiem, że jestem głupia!!!!

Gość monamiiiiiiii
i pewnie zona kopnela drania w dupe ..... sama wiesz z jakiego powodu, skoro potrafi byc z jedna dziewczyna i razem z nia pracowac w jednym miejscu , a bez problemu wyrywa i bzyka inne laski to chyba nic dodac nie trzeba .... kupa gówna i tyle

Gość wiesz czemu Ci sie wydaje
no tak rozwiodl sie z jedna, zdradzil druga, a teraz ma trzecia na kazde skinienie. nie szkoda Ci najlepszych lat zycia na kogos takiego? potraktowalabym to jako przygode i znalazla faceta, ktory jest naprawde Ciebie wart. zastanow sie czy to jest naprawde milosc bo jak mozna kochac kogos kto oszukuje, wykorzystuje i nawet nie ma odwagi sie odezwac? czy Ty aby napewno znasz tego czlowieka czy sobie wmawiasz,. ze znasz

Gość Dona_PPP
Być może mi się wydaje. Dajecie mi racjonalne odpowiedzi, bo nie czujecie tego co czuje ja, ale czy wy nigdy nie kochałyście? Nigdy sie nie zapomniałyście???

Gość xmeryx86
Miłość jest ślepa, nie da sie racjonalnie myśleć w takiej sytuacji. Wiesz ze marnujesz czas,ale co z tego...

Gość kochaj, tylko najpierw sie
zastanow, czy obiekt twoich uczuc jest tego wart :), z tego co o nim piszesz, to nie bardzo. Zona w dupe go kopnela, bo nie dosc, ze kiepski w lozku, to jeszcze zaliczal po katach mlode laski, zeby sie dowartosciowac. Sama widzisz, ma dziewczyne 23 letnia(chlop 40 letni!!! wiec lata swietnosci ma juz raczej za soba), a w rtym samym czasie juz na boku 21 letnia (CIEBIE) za chwile, napatoczy sie jakkas 19 latka :). Sama ocen, czy warto tracic czas na kogos takiego :). Gdzie za chwile, TY bedziesz mialal swoje potrzeby, a dziedak bez VIAGRY ani rusz :D. Czy warto??

Gość wiesz czemu Ci sie wydaje
uczucie zakochania bo po 2 miesiacach nie mozna mowic o milosci wydaje sie byc tym silniejsze im bardziej niedostepna jest osoba do ktorej sie to czuje. tylko poza tym uczuciem trzeba miec jeszcze rozum i szacunek dla siebie skoro on go nie ma, Ty powinnas byc madrzejsza. pozwalasz sie soba bawic jestes jego odskocznia, w chwili kiedy powinnas byc calym swiatem. a niestety on ma juz swoj swiat do ktorego najwyrazniej mu nie pasujesz skoro nie potrafi zakonczyc zwiazku i byc z Toba. jesli naprawde Cu na nim zalezy i wydaje Ci sie ze go znasz pomoz mu podjac decyzje i odsun sie na jakis czas. sprawdz czy potrafi zyc bez Ciebie, jesli tak nigdy nie wiazal z Toba planow. jesli bedziesz za nim wodzic wzrokiem i sie napraszac nic nie zyskasz. pokaz ze sie cenisz, jeszcze nie jest za pozno.

Gość Dona_PPP
Do 'wiesz czemu ci sie wydaje': Dziękuję, Twoja wypowiedź mi pomogła, odsunę się na jakiś czas, takiej rady było mi trzeba Dziękuję!!! Może podpowiesz coś jeszcze??

40 lat u faceta to kiepski wiek pod względem wierności. Gościu gustuje w młodych dziewczynach. Sorki ale zdajesz się być kolejną na liście.

Gość Dona_PPP
Napisałam mu maila, dłuuuuuuugiego maila. Nie napisałam co czuje, napisałam tylko, że mi zależy i żeby wybrał. Tak w skrócie. Jak odpisze to dam znać. Posłuchałam was, zachowałam się racjonalnie!