Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowiec.

Bankructwo.

Polecane posty

Gość problemowiec.

Witam, proszę o szczere wypowiedzi i mające na celu jakoś mnie wspomóc pod żadnym pozorem niech nie wypowiadają się tutaj gimnazjaliści i uczniowie szkół średnich z osobistymi problemami o których boją się powiedzieć ludziom. Jakiś czas temu wyjechałem w sprawach delegacji do Niemiec. Aby zapewnić mojej rodzinie życie w dostatku, zostawiłem jedną ze swoich kart kredytowych na której było ok. 3000 pln. Żona informowała mnie codziennie o stanie konta gdy do niej dzwoniłem, co najlepsze nawet o to nie pytałem, nie obchodziło mnie to ważne, żeby mieli co jeść i w co się ubrać. Po powrocie do domu moje życie zmieniło się o 180 stopni, tak dosłownie. Komornicy dobijali mi się na telefon firmowy, a wszystko było winą mojej cudownej "żony". Okazało się, że dzieci chodziły głodne, brudne i niewyspane, a sama matka balowała z młodszymi penerami, coś na wzór lamera XXI wieku. Oczywiście sprawa trafiła do sądu nie zostawię tego tak jak jest teraz, czy odebrać jej prawa do opieki nad dziećmi? Proszę o szybką odpowiedź.

Gość katana123
to tobie chodzi o kase (jak sugeruje tytul), czy o prawa rodzicielskie? bo nawijasz o kasie, pieniadzach, komornikach, kartach kredytowych przez caly twoj wywod a no koncu pytasz o to czy zabrac zonie dzieci... rob jak uwazasz, to twoje zycie, twoja zona i twoje dzieci. poradz sie kogos zaufanego, kto zna ciebie i twoja sytuacje, zamiast kierowac sie podpowiedziami przypadkowych ludzi z gownianego forum. tu ci ktos na pewno poradzi, ale skad wiesz, czy dobrze?

Gość problemowiec.
zapisalem sie w Niemczech do pedauf. i chce znalezc pretekst jak sie pozbyc żony. moj nowy partner chce abyśmy mieli dzieci więc chce je zabrać do Niemiec. tak trudno to zrozumiec

Gość ahaha idz pan w uj
haha noo ptasi móźdżek dobrze pisze za3tysiaki to pobalowała :D