Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alka-Prim

Zielonooka... tutaj :)

Polecane posty

Mi się podoba ta druga, w motyle. Taka skromna i dopasowana. Zawsze się jednak zastanawiam czy zaraz lasce nie spadnie ;)

Alka- oczywiście pamiętam, już o tym rozmawialiśmy,że Ty inaczej musisz podchodzić chociażby przez to, żeby osiągnąć odpowiedni efekt. Co jeszcze o moim stylu - chyba raczej minimalizm, lubie też ubrania strukturalne, kiedy kiecka obcicła ma np smiesznie zebrany materiał, który tworzy fałdę i przestrzeń na kieszenie. Lubię mocne kolory, uwielbiam torby, torebki, torebusie. Mogę codziennie zmieniać torebkę, nigdy mnie to nie męczy :) Lubię latem ubierać się na biało :) Jeśli spodnie - to głównie rurki, albo skinny, chociaż pupcia po zimie urosła, ale z obcasami nadal efekt jest chyba dobry. Tylko czy ja mam styl na pewno hihi, wiem raczej czego nie lubię. Ogólnie nie mam żadnych takich bardzo strojnych, ozdobnych rzeczy. Ale jak biała koszula, to ma fikuśne bufy na rękawach :) Dziś cieliste szpile z mango, które nadrabiają zdecydowanie wyglądem nad komfortem noszenia, do tego czarne nablyszczane rurki i cielista szeroka bluzka :) marynarka w męskim stylu i wielka beżowa torba z frędzlami hehe :)

Gość qwerty 180cm
wlasnie takie sukienki zazwyczaj sa szyte na osoby bez piersi, bo nawet jak bylam mega szczupla, to kupujac taka gorsetowa dzinsowa w mango, w tylku normalnie wchodzilam do 36 , ale u gory juz nie moglam zapiac, a wcale nie mam duzych cyckow, a kolezanka ktora jest prawie plaska to ledwo sie zapiela w 36.

Q - bez ramiączek w sieciówkach może. Prawdziwa suknia gorsetowa pięknie uwyeatnia duże biusty, oczywiście jak jest dobrze dopasowana. Ale i z małego i zwiększego może zjechać raz dwa trzy ;)

Gość qwerty 180cm
green, widzialas gdzies moze biale rurki??? mam z big stara, ale juz maja 2 lata, wiec czas chyba wymienic. wogole wczoraj robilam porzadki w szafie i kompletnie nie mam w czym chodzic, nic mi sie juz nie podoba...czuje sie jak lump

hmmmm, może w mangulcu, albo w camejce? nie wiem - wiesz nie rozglądałam się, bo mam akurat kilka par i mam nadzieje, że jeszcze zmieszcze w nie pupcie :)

Q, zapodaj czego chcesz się pozbyć, może coś sobie skrobnę z twojej szafy. Chociaż zdaje się masz sporo mniej niż 80 w talii... Nie pamiętam czy poszło już to pytanie - zaglądacie do szmateksów? Pomijając zapach, można tam przeżyć czasem niezłą ciuchową przygodę i wyjść z torbą pełną fajnych rzeczy za małe pieniądze.

Gość qwerty 180cm
nigdy nie mierzylam w mango spodni, bo zawsze myslalam ze beda krotkie, ale skoro mowisz....no bo w takich sklepach z jeansami mozna wybrac dlugosc, a w mango np nie

Alka- o szmateksach już gadaliśmy Q - a jaką kupujesz długość dzinów? bo moze ja mam po prostu krótsze nóżki niż Ty :)

Gość qwerty 180cm
alka, ale interesuja cie spodniczki???

Gość qwerty 180cm
34 zazwyczaj jest ok, czasami musi byc 36, a dlugosc od krocza mam ok 90-92cm

Gość qwerty 180cm
z orsaya mam spodnie 2 pary dlugie, a co do jeansow to nigdy nie mierzylam, zawsze kupuje tylko w sklepach z jeansami, bo w zwyklych mi sie wydaje ze sa krotkie, musze sprobowac

Gość qwerty 180cm
a jeszcze mam do was pytanko, czy zamawialiscie kiedys cos z asos.com??? bardzo mi sie tam podobaja tuniki, a w sklepach raczej takich nie widzialam, rok temu mi sie udalo kupic w mango tylko. takie dluzsze, zeby mozna bylo nosic z legginsami

ja nie umiem kupić dzinsów w sklepach z dzisnami :) chociaz te nowe serie levisa Curve ID mnie kuszą, może może, kto wie przez net nie kupuję ciuchów nigdy - nie lubię. Muszę zobaczyć, ocenić kolor i fakturę materiału. żadna przyjemność kupić dla mnie z obrazka :) Mogę kupić przez net prawie wszystko - ale nie ubrania :)

Gość qwerty 180cm
nie widzialam ich jeszcze, a co jakies fajne sa?? rok temu kupilam rurki z levisa, i ogolnie jestem srednio zadowolona, bo jakosc jeansu jest swietna, lepsza niz big star, ale ogolnie same jeansy leza gorzej niz big star, jakos mam w tych levisach wielka dupe

wrzuc sobie w google curve ID. Reklamowali to okrutnie. Nie wiem tylko czy w Szczecinie mają i jaki jest wybór :)

Gość qwerty 180cm
reklame widzialam, w ch molo na pewno sa. ale nie mierzylam tego

Gość qwerty 180cm
musze najpierw schudnac 5kg, potem dopiero kupie, moze jak wroce z gor bedzie lepiej hehe zamierzam tam sie bardzo wymeczyc

super plan. Ja też nie kupilabym teraz zadnych drogich fajnych spodni. Ostatnio kupilam w Zarze takie "bezpieczne " na dole wąziutkie u góry z zaszefkami - w tych mogę sobie śmigać non stop. Tylko że takie beżowate, to się boję jak deszcz ma padać, bo ja się strasznie chlapie ;)

Gość qwerty 180cm
bedziemy mieszkac w okolicach jeleniej gory, zamierzamy wejsc na sniezke i zwiedzac okolice, rowniez zachaczyc harahov . na zamku ksiaz bedzie jakas znana wystawa kwiatow

Gość qwerty 180cm
no walsnie tu moze byc problem.... jak nie schudne to bede chodzic jak lump, nic nie kupie sobie hehe

Gość qwerty 180cm
no to kupie torebke, bo przydala by sie :) tylko ze nie raz torebki sa drozsze niz jeansy hehe

torba dobrze wybrana warta każdej ceny :) ja szukam takiej wymarzonej brązowej ale nigdzie nie ma takiej jakbym chciała.

Gość qwerty 180cm
duzo jest w kazarze, albo marc picard, ten nowy obok ccc, tylko ze mi brak funduszy na razie...bo te co mi sie podobaly sa od 500zl....

Q - ja szukam torby idealnej od paru lat. Przy okazji nabyłam wiele innych wspaniałych, ale tej ciemno brązowej takiej właśnie o jakiej marzę nie ma :) Mam na szczęście jej odpowiednik w kolorze black - na pocieszenie - ale to jednak nei to samo :)