Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlettana

co sądzicie o tych spodniach ? są modne w tym sezonie i chciałam

Polecane posty

Gość marlettana

sobie kupić taki sam krój tylko na łydkach od zew są guziki zakochałam sie w tych spodniach przymierzałam w galerii handlowej kosztują 120 zł myślicie że będą mi pasować ? mam 163 cm wzrostu ,mam szczupłe łydki bo w obwodzie 32 cm i chcę nosić do tego wysokie buty myslicie że będzie mi pasować ? http://e.snobka.pl/sn939/b8daa663002cdeba4b4a343c

Gość nosz psia mac patrz pani
jak Ci sie podobaja to kupuj i nos i nie patrz o inni mowia

Gość zainteresowany facet z kafe
Masz śliczne palce u stóp.

Gość zakupoholiczka242424242
mi osobiście takie spodnie się nie podobają, ale jeśli się w nich "zakochałaś" to bierz:) drogie nie są http://gogroup.pl/zaproszenie/1842

Gość K-fff-i-a-t-u-s-z-e-k
A po cholere Ci spodnie, ktore znieksztalcaja figure. Moim zdaniem koszmarek modowy, ktory nawet na modelce sie nie broni

Gość marlettana
jesli chodzi o te spodnie to jak pisałam mam 163 cm wzrostu łydka 32 cm ale tyłka małego nie mam mam w biodrach 94 cm więc w tym miejscu chudziutka nie jestem pośladki wypukłe ale krój chyba odpowiedni

Muszę Ci wyżalić 😭 miałam w niedzielę wolną godzinkę i myślałam że jesteś.Założyłam topike a Oni na mnie wszyscy naskoczyli, chamy 😭 :P

Gość marlettana
ej ! no to mogę chodzić w takich spodniach jesli mam tyłek ? :O

Autorko jeśli jesteś wysoka i szczupła (tak jak ja :classic_cool:) to spokojnie możesz nosić takie spodnie,tylko nie zakładaj balerinek do nich :O

Gość niektórzy ludzie...
tak idą za modą, że już nie wiedzą w czym dobrze wyglądają... masakra jakaś:( spodnie jakby ktoś kupę zrobił... albo jakby tyłek obwisał... albo jakbyś chciała coś ukryć między nogami Wg mnie po prostu obrzydliwe, mało kobiece... Po prostu krzyczą: ukryj pode mną swoją figurę! schowaj swoje zalety! Tak samo jak wszelkiego rodzaju bombki, tuszujące talię - ale ok, dla kogos kto jej nie ma jeszcze ujdą... Albo marynarki z poduszkami - nie daj Boże kobieta nie ma bioder, to już wygląda jak facet: męski trójkacik - szerokie ramiona, wąskie biodra... Ale co tam... Ważne, że modne i trendy:)

Kazar fajny w tym sezonie. Nie mam bluzki na komunię 😭 chciałam ją kupić na prawdę, a kupiłam trzy sukienki 😭