Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasss

Uciekające jądro podczas orgazmu

Polecane posty

Gość tomasss

Dokładnie chodzi o to że moszna się tak skurcza, że jądro jedno ucieka do nadbrzusza. Po kilku sekundach wraca do moszny. Może to być groźne, jakieś skutki uboczne? Dzięki z góry za Pomoc Waszą.

Gość Jasnowłosa Venus
To znaczy, że jesteś bezpłodny.

bardzo grozne, idz do chirurga bo jak jadro ucieka do podbrzusza to moze skonczyc sie to zle, w podbrzuszu jest duzo wyzsza temperatura niz w mosznie wiec...

Gość aaakotki dwaaa
eee tam groźne i bezpłodne. Nie prawda. Mój mąż też tak ma i mamy 2 dzieci. I czuje sie dobrze ;)

jak juz pisalem, jadro uciekajace do podbrzusza lub nadbrzusza to niebezpieczna sprawa, pare minut i jadro nie da rady w tak wysokiej temperaturze. wiem cos o tym.

nie jestem jadrem panie kolego ale ostatnio w szpitalu w ktorym pracuje mlody chlopak 23 lata mial usuwane jadro wlasnie z tego powodu, z tego co wiem a pytalem chirurga chodzilo wlasnie o -uciekanie jadra do podbrzusza-

Gość Piston_inicjatywa
nie bij tyle konia. a tak btw plum_plum ma racje

Gość nie wiem czy to to samo,ale
moim zdaniem lepiej gdybyś zapytał lekarza pierwszego kontaktu lub właśnie chirurga o to czy jest to prawidłowe. moim zdaniem nie, mojemu mężowi też czasami kurczy się moszna jednak oba jadra są na miejscu nie chowają się do kanału pachwinowego.mój syn był operowany właśnie z powodu tzw wędrującego jądra. ma 5 lat jednak lekarze orzekli że nie będzie mógł mieć dzieci jeśli dalej będziemy czekać( 3 lata był już pod opieką chirurga) u dziecka istnieje szansa że samo się to unormuje im człowiek starszy tym szanse maleją.

Gość Ziomus

Pierdzielenie o chopinie  ludzie  jak by tak wszystko potrzebowało konsultacji z lekarzem to wszyscy byśmy  w przychodniach siedzieli