Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffiiii

czy to normalne?

Polecane posty

Gość kaffiiii

mam pytanie...jestem w 7 miesiącu ciąży. Dzisiaj rano wyszłam do sklepu, ktory jest 200 metrów od mojego domu. Ledwo się tam dowlokłam - idąc żółwim tempem, no prawie stojąc w miejscu. Jak wróciłam z ledwością do domu, to siedziałam chyba godzinę, żeby odpocząć po tym 'trudzie". Czy to normalne w takim okresie ciąży, czy też z moją kondychą jest coś nie tak ?

Gość źallllllllllllllllllll
raczej z kondyvja ciaza to nie choroba cierp cialo jak zes chcialo

Gość kaffiiii
ahhh dzieki ci..

Gość No raczej że
normalne! Ja w 7 miesiącu to jak wyszłam po schodach to odpoczywałam godzinę ;D Nie tyle z kondychą coś nie tak co najzwyczajniej w świecie DZIECKO uciska już na iwele narządów i cięzko normalnie funkcjonować. Nie przejmuj się w 9 miesiącu dopiero będzie hardcore ;D

Gość no pewnie i jedno i drugie po
trochu :) ja rodziłam jesienią więc chodziłam w ciąży latem -obrzęki miałam spore ale nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek tak miała jak napisałaś. Samo chodzenie nie było dla mnie żadnym problemem nawet w 9 miesiącu

Gość ale ale ale........
ja do porodu jezdzilam godzine metrem do pracy, do dnia porodu! oczywiscie bylam zmeczona, ale po dniu, a nie po takiej wycieczce. dziewczyno, mozesz miec ciezki porod jak z kondycja tak slabo. mi lekrz powiedzial, ze dlatego szybko urodzilam, bo wlasnie pracowalam/bylam aktywna w miare mozliwosci do samego konca.