Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliuanka

Pytanie do mam obecnych i przyszłych:) ?

Polecane posty

Gość liliuanka

Jestem na studiach.Od poczatku chce chce zaznaczyc ze jest mi zupelnie obojetne czy zostane mama, sytuacja finansowa i wszystkie inne- OK :) otoz okres spoznia mi sie od 3 dni, w dni plodne uprawialismy z chlopakiem stosunki przerywane, a od 22 dnia cyklu ( jak co miesiac) stosunki pelne z wytryskiem w srodku- nawet wczoraj. Moje pytanie jest takie, wiadomo ciaza wstrzymuje okres,ale czy uprawianie seksu moze go przesunac? Brzuch pobolewal mnie na okres od 2 dni a teraz jakby przestaje, dzis rano czulam uklucie w lewym jajniku jakby ktos mi szpilke wepchnal. Jakie moga byc inne powody opoznienia miesiaczki?

Gość liliuanka
dodam ze zakladam ze tydzien przed miesiaczka to dni nieplodne- wedlug zasady NPR-u ktora mowi ze okolo tydzien przed okresem to czas nieplodnosci po jajeczkowaniu.I dodam ze pobolewaja mnie jajniki- jutro mam wizyte u ginekologa czy jesli okres nie przyjdzie powinnam zrobic wczesniej test?

Gość Esska271
" jest mi zupelnie obojetne czy zostane mama" ja nie wiem co mam Ci odpowiedzieć. Zrób test, wątpliwości znikną.

Gość liliuanka
dzieki, to jednak jutro zrobie o ile nie dostane...

Gość kateeeee
ja mam tak samo, nawet podbrzusze mnie nie boli, bolalo wczesniej i okresu nie ma :/

Gość mnie brzuch bolal
niby jak na okres a okres nie przyszedl przez nastepne kilka miesiecy...

Gość kateeeee
i bylas w ciazy :D dziwne to jakby pms juz minal, 2 dni bolalo i przestalo a moze to tak jest przed okresem?

Gość liluanka
ja tez tak mialam, myslalam nawet wczoraj zeby zdazyc pokochac sie z chlopakiem poki jeszcze nie mam okresu -troszke mnie wczoraj bolalo jak na @ ale mimo to dalej nie ma okres., Pobolewaja mnie jajniki albo tak mi sie wydaje, podbrzusze nie.Dzis rano jakby zaklulo mnie w jajniku i tyle. Mam nadzieje ze ginekolog mi powie o co chodzi :/

Gość liluanka
chyba ze to owulacja byla albo jakas cystka? ale dziwne to - moze sie zdarzyc owulacja przed @? czy ktos wie?

Gość słodhfdsadfg
organizm to nie robot, owulacja mogła sie przesunąć i zaszłaś.

Gość liluanka
dziwne to