Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michał91

20 lat i problemy z penisem

Polecane posty

Gość michał91

Mam 20 lat i bardzo martwi mnie rozmiar mojego czlonka. wstydze się gdziekolwiek rozbierac, przebierac, bo w stanie spoczynku jest rowniez niewielki. Podczas wzwodu osiaga dlugosc 10-11cm. Strasznie mnie to martwi. Nie mam pewności siebie jestem zamknięty na relacje z kobietami. Po prostu boję się reakcji partnerki, unikam takich sytuacji jak tylko mogę. Czy cwiczenia zamieszczone w internecie daja jakies efekty? Nawet jesli ma to byc mały dlugo oczekiwany efekt jestem w stanie probowac. Nawet jeśli dlugosc pozyskana zostanie tylko podczas spoczynku będę zadowolony bo doda mi to pewności siebie na plazy czy gdziekolwiek, gdzie musze "paradowac" w samej bieliznie. Moze znacie jakies cwiczenia powiekszające penisa tylko w stanie spoczynku? Boje sie operacji i innych urzadzen. Prosze o pomoc.

Gość szuruuubuuruuuu
raczej naucz sie z tym zyc bo juz ci nie urosnie.a tak poza tym to nie liczy sie wielkosc tylko jakosc. ja mam male piersi i co? nauczylam sie z tym zyc!

Gość michał91
Każdy tak pociesza, mimo to odbiera mi to pewnosc siebie, nie potrafie siebie takiego zaakcpetowac i to boli, a gacie luzne ubieram bo wyboru nie mam

Gość to pewnie
Ja tez mam pena w wzwodzie na 10-12 cm,i jakos z tym zyje.Nie urosnie mi juz napewno,bo mam ponad 30 lat.

Gość michał91
Ja rozumiem, ze sa ludzie ktorzy z tym zyja, ze maja wieksze problemy niz glupi rozmiar penisa, no ale mimo ze ja to wiem, nie trafia to do mnie, juz pewnie sobie przez te lata wmowilem ze z tym nie mozna zyc. Do tego patrzac na dzisiejsze 'kobiety' mam wrazenie, ze kazda mnie wysmieje, co druga z tego pokolenia zachowuje sie jak... nie bede uzywal brzydkich wyrazow. Malo dzis skromnych, poukladanych kobiet. Nie wiem co juz mam robic, czego sie chwytac

Gość michał91
Wszedzie mozna sie spotkac z tymi slowami "nie wielkosc a taktyka", naprawde chyba juz jestem tak zakompleksiony ze nic do mnie nie trafia i jestem chyba w stanie zrobic wszystko zeby to zmienic

Gość michał91
To nikt nie probowal z was cwiczen zamieszczonych w internecie i nie moze potwierdzic ich wiarygodnosci?

Gość michał91
Wy panie to jeszcze z tego "normalnego" pokolenia, bo teraz to naprawde, niektorych kobiet az szkoda, ich zachowanie, styl bycia, sklania mnie do pozostania kawalerem bardziej, no ale mam nadzieje, ze natkne sie na ta jedyna ktora bedzie kochac mimo wszystko a nie za cos. Czasem zaluje ze zyje w takich czasach w jakich zyje bo az czasem wole nie patrzec. Dzieki za wszystkie dobre slowa, tylko ze naprawde, malo co do mnie jest teraz w stanie trafic

Gość to pewnie
michau co najwyzej mozemy sobie konika walic;(

Gość michał91
to pewnie: masz partnerke?

Gość michał91
No to Ty jesszcze nalezysz do grona tych normalnych kobiet. Jakas wskazowka gdzie takich szukac?

Gość michał91
to wyzej to nie ja, przepraszam za jakiegos durnia...

Gość michał91
wiem ze odbiegne od tematu, jesli mozna wiedziec co i gdzie studiujesz?

Gość michał91
a ty masz duzego, w zamian za to nie masz mozgu, tyle ode mnie do ciebie michale91 podszywajacy sie :)

Gość michał91
Warszawa - budownictwo

Gość michał91
a to szkoda ;p

Gość michał91
no niedość że inteligentna to jeszcze zabawna ;D

Gość michał91
Jeszcze tak wracajac do tematu, bo dokonujac pomiaru jest taka pewna niescislosc, gdy nie jest on w pelnym wzwodzie osiaga dlugosc 11-12cm, moge go prostopadle wtedy przegiac i dokladnie zmierzyc odleglosc od brzucha, ale gdy jest w pelnym wzwodzie to ciezko mi go tak do konca odgiac prostopadle raczej jest nachylony pod pewnym katem do gory a nie chce go naciskac czujac juz bol, bo to ryzyko i wtedy moze pomiar jest niedokladny bo tam jakby takie sciegna sie napinaja kolo podbrzusza

Gość michał91
heh to niech mi brat odda kilka cm chociaz do tej sredniej :D Chociaz wcale mnie tym nie pocieszylas ;( ;D

sluchaj, nie ważne ile ma centymetrów, tylko czy jest żwawy i żywotny ;) nie przejmuj się

Gość Do Michała
chłopie szkoda, że masz aż 20 lat, a jesteś taki nirogarnięty w anatomii i fizjologii seksu. Po pierwsze liczy się nie długość w lecz długość w czyli czas stania penisa. Średni czas osiągania orgazmu przez kobietę wynosi 10 minut, a średni czas ejakulacji u mężczyzny 2 minuty. Wiele kobiet staje się oziębłymi seksualnie z tego powodu, z powodu ciemnoty męskiej, mimo, że >80% badanych mężczyzn stawia seks w życiu na 1-szym miejscu! Po drugie, łechtaczka, organ za pomocą którego w większości wyzwalany jest orgazm kobiecy, leży parę cm poniżej spojenia łonowego, więc wystarczy penis kilka cm by zadowolić kobietę. Znajdź w necie t. Fizjologia i filozofia seksu i inne tematy z tej www a pozbędziesz się dziecinnie debilnych kompleksów 🖐️ Myślę, że właściwe odżywianie, trenig rekreacyjny, higiena, nastawienie psychiczne i trening penisa 3 x tyg doprowadzając do ejakulacji, i trening codziennie do niepełnego wzwodu powinien dać pozytywne efekty. Uwaga: masturbacja nie w postaci zwykłego bicia konia, bo możesz nabawić się żylaków prącia, ale trening z użyciem na dłoń KY i z dłoni uformować imitację pochwy. KY po to by nie uszkodzić śluzówki żołądzi. 👄

Gość michał91
Miec mialem, jednak nie doszlo do niczego w tym sprawach, unikalem ciagle, balem sie reakcji, jednak to byly czasy liceum, a teraz kazdy poszedl swoja sciezka, swoja droga, utrzymujemy dalej kontakt, z tego ci wiem jest z kims innym szczesliwa, i dobrze, bo ze mna pewnie by nie byla martaw: mam ochote wszystkim powiedziec "latwo mowic", mnie to smieszy ze ja reaguje jak reaguje, a z drugiej strony naprawde sie tym przejmuje, mimo wszystko dziekuje wam za te slowa otuchy

Gość michał91
Do: Do Michała No u mnie seks nie jest na pierwszym miejscu, ale chcialbym w przyszlosci byc ojcem a wiatropylnych kobiet nie znam, a kobieta rowniez potrzebuje czasem jakiegos doznania, rozkoszy, i chcialbym jej to dac, a nie wiem czy bede potrafil. Naprwade uwazam ze problem tkwi w mojej psychice, glownie w tym, ze boje sie reakcji partnerki seksualnej, a dlugosc po prostu dalaby mi wiecej pewnosci siebie, wcale mi nie zalezy na tym zeby miec penisa jak murzyn, bo to tez nie jest pewnie wcale przyjemne dla kobiety, ale chodzi wlasnie o ta pewnosc siebie i ten strach przed reakcja

Gość dla Michała
TORUS: numer 1 wśród afrodyzjaków dla mężczyzn! Wejdź na stronę www.infotorus.eu/P0008 i dowiedz się jak nadać Twojemu penisowi moc DZIKIEGO BYKA!!! JEŚLI CHCESZ, BY TWÓJ PENIS BYŁ: - WIĘKSZY - - TWARDSZY - - BARDZIEJ SZTYWNY - - SILNIEJSZY - - BARDZIEJ PRĘŻNY - - DŁUŻSZY - nawet o 7cm i w miarę kuracji coraz dłuższy - CIĘŻSZY -

Gość michał91
moge tym samym skazac siebie na wysmianie i zbedne cierpienie

Gość michał91
ze świecą takich szukać :D coś czuje że Wrocław trzeba odwiedzić może więcej tam takich jak Ty ;D

Gość kuźwa.
to po kilku kuracjach moge miec chuuja jak ogier 50cm!!!! Która z kobiet to wytrzyma, chyba, że Caryca Katarzyna za grobu wstanie. Poza tym, przy tak dużym chuju cała krew idzie do ciał jamistych i braknie jej w mózgu dając omdlenia z utratą świadomości włącznie.