Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isfsdufusdyfus

Milczy....

Polecane posty

Gość isfsdufusdyfus

dzwoniłam dziś rano do swojego faceta, był jakis nie w humorze , powiedział tylko , ze pozniej zadzwoni bo lata po lekarzach...jednak to bylo o 10...ciagle milczy...dzwoniłam ale telefon wyłaczony...moze panikuje ale zaczynam sie martwic:(

Gość isfsdufusdyfus
Kurde...chyba pierwszy raz zdarzyło sie , ze ma wyłaczpny telefon odkad jestesmy razem:( jest bardzo słowny i jak mowi , ze zadzwoni to zawsze dzwoni...a dzis co?!eh...

Gość może mu się wyładował
?

Gość spokojnie poczekaj
jeszcze troche moze sam sie odezwie moze padla mu bateria w tel.A jesli nadal bedzie milczal to sprobuj sie z nim inaczej skontaktowac , pojedz do niego do domu

Gość isfsdufusdyfus
tez tak myślałam...ale kurczę...ile mogą trwac badania?! od 9 rano biegał po lekarzach , mial zadzwonic..a cisza...czekałam czekałam , mysle sobie , ze zadzwonie...a tu wyłaczony telefon:(jeszcze jakis taki zły był wczesniej jak gadalismy:(

Gość isfsdufusdyfus
własnie nie mogę pojechać , dzieli nas 160 km , wiec nie ma takiej mozliwosci , gdyby mieszkał blizej juz dawno bym u niego była..a tak nie wiem nic..:(

Gość isfsdufusdyfus
zadzwoniłam i jest sygnał ale nie odebrał:( nic juz z tego nie rozumiem:( znaczy , ze właczył telefon , widzial ze dzwoniłam ale nie oddzwonił:(

Gość spokojnie poczekaj
Moze ma jakis problem ktory musi sam przemyslec zanim skontaktuje sie z Toba? moze musi ochłonac a pozniej na spokojnie odezwie sie do Ciebie. Faceci tak czasem maja ze mysla inaczej niz kobiety i dla nich cały dzien nie odzywania o niczym złym nie swiadczy.

Gość isfsdufusdyfus
panikuje bo raz byłam w zwiazku i facet zostawił mnie ot tak po prostu bez wyjasnien poprzez milczenie...z dnia na dzien choc wczesniej wszystko bylo ok:( boje sie ze teraz bedzie podobnie...juz siedze jak na szpilkach:(

Gość isfsdufusdyfus
ale on jest bardzo słowny kochana...mowił ze zadzwoni...pol dnia milczy...widzial , ze dzwoniłam ale nie oddzwonił nawet...sama juz nie wiem...jak rano do niego zadzwoniłam to ze zloscia odebrał i powiedzial ze pozniej zadzwoni bo łazi po tych lekarzach...:(

Gość gwoli wyjasnienia...
a dlaczego latal po lekarzach, jest jakis chory?

Gość isfsdufusdyfus
a moze zachowa sie jak swinia i juz w ogole nie odezwie jak moj poprzedni?!:( kurde no boję się strasznie ...nie wiem o co chodzi...zawsze oddzwania !! zawsze !! a teraz nic , no od rana nic !! nawet nie odbiera !!

Gość isfsdufusdyfus
Tak ma problemy zdrowotne od jakiegos czasu , wczoraj był w szpitalu ale dali mu tylko jakis zastrzyk i odesłali do domu,wczoraj wieczorem gadalismy to mowił , że dzisiaj na badania pojdzie...wiec rano zadzwoniłam zapytac co i jak , odebrał był zły , powiedział tylko tyle , ze chodzi po lekarzach i odezwie sie pozniej...tymczasem milczy...nie wierze , ze te badania trwaja 6 godzin...tym bardziej , ze jak juz Wam napisałam dzwoniłam , miał wyłaczony telefon , wiec jak potem właczył to widział , ze dzwoniłam...nie oddzwonił...zadzwoniłam...nie odebrał...:(

Gość spokojnie poczekaj
skoro ma właczona komorke to napisz mu smsa zeby sie jak najszybciej do Ciebie odezwał bo muisz mu cos powiedziec.i jesli zadzwoni spytaj czemu milczy i ze sie strasznie martiwsz bo nie wiesz co sie dzieje. No tyle Ci sie chyba nalezy skoro jestescie razem

Gość spokojnie poczekaj
A skoro ma problemy zdrowotne to moze okazalo sie ze jest cos nie tak i nie wie jak Ci to powiedziec zeby Cie nie martwic. Moze wcale nie chodzi o Ciebie

Gość isfsdufusdyfus
no własnie napisałam mu z 10 minut temu smsa , ze dzwoniłam ale nie odbiera i czy wszystko u niego ok , czy cos sie stało , ze nie odbiera...ale cisza:( smutno mi i przykro strasznie

Gość isfsdufusdyfus
Nie , on mi o wszystkim mówi...nie ukrywa niczego...:(kurde nie wiem , moze mu sie odwidziało jak mojemu poprzedniemu facetowi:( tego sie boje najbardziej bo strasznie go kocham...jesli tak bedzie załamie się...juz teraz mi sie w glowie kreci , słabo etc:(

Gość spokojnie poczekaj
Napewno sie odezwie skoro zawsze jest slowny. dlugo jestescie razem?

Gość isfsdufusdyfus
Kilka miesiecy...:(no ale przeciez jak miał wyłaczony telefon a potem właczył to mu przyszedł komunikat , ze dzwoniłam ...zawsze oddzwania a teraz nic kurde !! a ja sie głupia strasznie martwie !!zaraz zawału dostane !

Gość gwoli wyjasnienia...
dziewczyno, nie nakrecaj sie tak bez sennsu. poczekaj cierpliwie do wieczora i zobaczysz co jest grane, to w koncu czlowiek, a nie automat (ile jestescie juz razem?)

Gość isfsdufusdyfus
ide na chwile na dwór, napisze potem jak bede mogła co i jak...mam nadzieje ze sie odezwie...:( dziekuje , buziaczki...

Gość może mu się wyładował
weź się uspokój, może mu się wyładował, podłączył go i wyszedł, czy każdy musi być przyklejony do swojej komóry?! :o

Gość spokojnie poczekaj
Daj mu czas do wieczora, jesli sie nie odezwie to rzeczywiscie bedzie oznaczalo ze ma gdzies ze sie martwisz nie piszac nawet jednego smsa.Ni apanikuj bo jesli bedziesz coraz bardziej napierała na kontakt jesli naprawde mu sie odwidzialo tym bardziej sie nie odezwie.

Gość isfsdufusdyfus
No hej , odezwał się ;)zostawił telefon w samochodzie , miał badania ...juz wiadomo co mu jest...mamy sie zdzwonic weczorem;) kamien z serca ;)