Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nikim ?

bo nie chcę gromadzić , dorabiac się , gonić za majatkiem ?

Polecane posty

Gość jestem nikim ?

dlaczego ludzie patrzą z góry na takich jak ja czy bez ful wypas fury , super hiper modnych ciuchów chałupy urzadzonej na tip top może ja nie chcę , mi starcza co mam , życie pedzi ucieka , nigdy nie dogoni się wszystkiego na co ludziom tyle tego cholerstwa no ale jesteś dziwakiem jak masz mało , nieudacznikiem

Gość dwfds
na co ludziom tyle tego cholerstwa z egoizmu

Gość na tip top ??????????
😡

Gość adel22
połykasz czy wypluwasz?

Gość dorabiać się to nie znaczy
tylko konsumować niepotrzebne rzeczy, ale głównie poświęcać siły, żeby zaspokoić podstawowe potrzeby takie jak mieszkanie: w naszym klimacie konieczność, na którą trzeba zarabiać lekko 20 lat. Oczywiście Ci to zwisa.

Gość barrakudaa.
t"ylko konsumować niepotrzebne rzeczy, ale głównie poświęcać siły, żeby zaspokoić podstawowe potrzeby takie jak mieszkanie: w naszym klimacie konieczność, na którą trzeba zarabiać lekko 20 lat. Oczywiście Ci to zwisa. " no i z tym sie zgodze Konsumpcjonizm na pokaz jest dla mnie smieszny, ale rozsadne podejscie do zycia i zabezpiecznie na tzww. czarna godzine i przyszlosc powinno byc standardem

Gość jestem nikim ?
no nie mówię że nie trzeba pracować , siedzieć z założonymi rekami ale wnerwiaja mnie takie gatki jak słyszę typu "" a co on tam ma dziad jeden , niczego się nie dorobił , starym gratem jezdzi'''' w jednej kurtce 6 rok albo "" tam u nich womu nic nie ma , bida straszna "" i patrzą tym wzrokiem posiadacza

Gość feleka
wyscig szczurów mnie nie interesuje :)

po prpstu ludzie poprzez materializm chcą zdobyć nie tylko uznanie ale także akceptację ludzi:o myślą, że jak będą mieli dom za pół miliona, nowy samochód itd to będą lepsi: wszyscy oceniają się przez pryzmat tego, co mają:( tak było, jest i będzie

Gość a ja2
zcasem zazdroszczę ludziom w buszu , zyją sobie bez stresu :)