Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co teraz będzie?!

Mogę sobie włożyć tylko 10 cm obwodu!!!

Polecane posty

Gość I co teraz będzie?!

Masturbuję się różnymi przedmiotami i nawet mam orgazmy od jakiegoś czasu, ale nie mogę zmieścić w sobie nic grubszego niż obwód 10 cm. Boję się co będzie jak mój przyszły facet będzie mieć grubszego penisa. :( Co radzicie? Nic mi nie będzie jak wepchnę sobie coś większego na siłę? Boję się, że coś mi pęknie w pochwie. :( Jak staram się delikatnie wsadzić to nie wchodzi wcale. Jestem załamana. 😭 Nie wychodzi nawet z 12 cm, a podobno tyle ma penis. Co za dno...

Gość I co teraz będzie?!
Myślicie, że jak kupię sobie coś zaokrąglonego na końcu to tam wsunę delikatnie? Próbowałam z różnymi opakowaniami, ale nie idzie może dlatego, że nie są okrągłe na końcach? Zamówiłabym sobie dildo, ale się wstydzę. :( Niech mi ktoś doradzi.

Gość I co teraz będzie?!
To nie żart. Niech mi ktoś podpowie co zrobić, bo chcę wkładać taką wielkość jak penis, żeby się przyzwyczaić, a nie daję rady. :( Jak kupię dildo i włożę sobie na siłę to nic się nie stanie?

Gość gosc.........................
ja ci wloze to zobaczymy czy wejdzie :):):)

Gość ona_mloda
mozemy o tym pogadac jasli chcesz daj jakis kontakt do ciebie

Gość Ritta46
Takie są początki i uroki dziewictwa , kiedyś jako młoda dziewczyna myslałam że zmieści się tam palec , góra dwa a penis nie wejdzie nigdy w życiu . Taka jest budowa błony dziewiczej że ogranicza prześwit pochwy pozostawiając tylko mały otworek , u jednych jest ona bardziej rozciągliwa u innych mniej . Ty należysz do tych pierwszych skoro możesz masturbować się róznymi przedmiotami o srednicy większej niż grubość palca .