Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weskakuweska

czy mozna zrzec sie bycia chrzestnym/na?

Polecane posty

Gość weskakuweska

nie pytajcie o powody :) tylko prosze o odpowiedz :)

Gość weskakuweska
chodzi mi o to, ze jak ktos juz jest chrzestnym to czy mozna sie zrzec bycia nim.

Gość do roboty sie bierzcie
watpie, kosciol nawet rozwodow nie chce uznawac, a co dopiero cos takiego poza tym nie wstydzilabys sie mimo ze masz jakies powody? tak naprawde to od ciebie zalezy czy naprawde jestes chrzestna czy nie papierkiem sie nie przejmuj

Gość weskakuweska
rodzice traktuja mnie jak dojna krowe ;/ zapraszaja mnie tylko na urodziny dziecka, dzien dziecka i swieta ... wiadomo wtedy kiedy wypada dac prezenty :( gdy przyjezdzam na niezapowiedziane wizyty olewaja mnie, nie dopuszczaja do dziecka! mam tego serdecznie dosyc!

Gość przestan utrzymywac
kontakty i tyle ;) ile to chrzestnych ostatni raz chrzesniaka widzialo na chrzcie?! To nic zlego ;)

Gość weskakuweska
chyba tak zrobie. boli mnie to poniewaz powaznie podchodzilam do tej funkcji :( na prawde chcialam brac udzial w "wychowaniu" dziecka :(

Gość przestan utrzymywac
nie daj sie wyciulac. Nie jestes bankomatem. Bycie chrzestnym to nie powinno byc rownoznaczne z dawaniem kasy i prezentow. Niestety, ostatnimi czasy jest. Jezeli na kontaktach z rodzicami (pewnie Twoi znajomi) Ci nie zalezy to najpierw ogranicz, a potem calkiem zerwij kontakty i tyle ;)