Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda.-----------

pomocy!!

Polecane posty

Gość magda.-----------

spotykam się z facetem o 15 lat ode mnie starszym, uprawiamy sex jest zonaty ma dzieci czy waszem zdaniem warto to kontynuowaC?

Nie. Ma zone, ma dzieci, prawdopodobnie prace i dobra opinie. A ty jestes tylko chwilowym zauroczeniem/ przygoda. Przykro mi.

a jak dlugo to trwa? zaangażowałaś się juz uczuciowo?

Gość magda.-----------
to jest tak ze my nie planujemy byc razem, ustalilismy takie zasady na poczatku e sie nie angazujemy tlyko spotykamy sie dla przyjemnosci zebys sie oderwac od codziennego zycia tylko czy to ma sens?

Gość nie !!!!
nie ma sensu !!!! zostaw faceta skoro ma żonę i dzieci !!!!! poza tym tak się mówi na początku, potem pewnie się zakochasz !!!

Gość magda.-----------
tylko to on pierwszy sie mna zainteresowal i serio jest fajnyt ale dzieli nad duza roznica wieku i na 100% nie bedziemy razem

Pewnie obieca Ci, ze zostawi żone, ze bedzie z Toba, ale za duzo na swiecie podobnych historii. Watpie, ze odejdzie od zony, zostawi dzieci. Ty jestes jego odskocznia, młoda alternatywa dla tego co ma w domu. Nie pakuj sie w to, bo zakonczysz jako samotna, sfrustrowana kobieta marnujac swoje mlode lata czekajac az on spelni swoje obietnice, o Waszej wspolnej, wspanialaej przyszlosci :(

Gość nie !!!!
pomyśl o jego żonie :O

Gość magda.-----------
tylko serio my nie planujemy byc razem tylko spotykamy sie by sie rozerwac by zapomniec o bozym swiecie i cieszyc sie soba, a pozniej wrcaamy do rzecywistosci

Gość ja mysle, zeee
wg mnie warto mu rozjebac rodzine, wygryz zone, dzieciaki niech sie jebia, w koncu tak dobrze mamy w karju ze co beda mialy gnoje normalne dziecinstwo... idz po calosci. ja bym uknul jakas inttyge zeby sie nawzajem znienawidzili wtedy on wpadnie w twoje amiona i bedzie cie mocno kochal za to ze juz nie musi sie zajmowac dziecmi i glupia zona

Gość magda.-----------
tylko jak to zrobic?? nie chche niczego psuc, a z drugiej strony mega mi sie podoba

w takich przypadkach najbardziej cierpia dzieci, bo jak to wszystko wyjdzie na jaw, to najpierw znienawidza ojca, a potem Ciebie, obwiniajac za rozpad malzenstwa ich rodzicow, o zrujnowanie rodziny... wielu jest samotnych mezczyzn, rozejrzyj sie dookoła i nie wchodz innej rodzinie z butami w zycie.

Gość nie !!!!
magda --- pocieszę cię :) kiedyś to się odwróci --- będziesz miała dzieci i męża który cię zdradza :) historia lubi się powtarzać :)

Rozejrzyj sie za wolnym mężczyzną, któremu nie bedziesz rozbijała rodziny.

Gość ja mysle, zeee
;) po tej twojej odpowiedzi wszystko jasne oczywisty trolling... dajcie siana ludzie

Gość magda.-----------
no dobra rozumiem was ale to on 1 do mnie napisal to on ja 1 zdradzil tak? nie ja tlyko on on nie mysli o swojej rodzinie ze ich krzywdzi

Gość nie !!!!
jesteś tak samo winna jak on

wiedziałaś ze nie jest wolnym strzelcem, ze ma rodzine...a pomimo to chodzisz z nim do lozka, bo to dobra zabawa :/

Gość jolandajot
Magda, a nie pomyslałaś o tym, ze możesz się w ten związek zaangażować? Na kafeterii co jakis czas jakieś dziewczę płacze z tego powodu. Daj sobie spokój i sama zerwij tę znajomośc. Ona do niczego nie prowadzi, a tylko blokuje cię, bo przecież teraz nie myślisz o tym żeby mieć własnego chłopaka, nie?

Gość magda.-----------
tak nie mysle o chlopaku, a z nim spotykam sie tlyko dla zabawy, dobrze sie bawimy i nie wiem czemu od razu to jest moja wina ze on zdradza zone