Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota53531

Maseczki " odrywane od twarzy " proszę o pomoc kobietki :)

Polecane posty

Gość dorota53531

zrobiłam dziś taka maseczke, którą się " odrywa " od twarzy po zaschnięciu... bolało, więc nie dokończyłam.. teraz boje się, że wyrwałam sobie włoski z twarzy ;/ i że będą odrastać ! .. a tego bym nie chciała.. ;/ Bardzo proszę o porady ;) Ktoś z Was robił/robi takie maseczki ? .. prosze jeszcze raz o pomoc ;) i pozdrawiam :)

Gość dorota53531
bardzo prosze o pomoc ;)

Gość No co ty gadasz
nic takiego się nie stanie, a następnym razem , to pod taką maseczkę używaj jakiegoś serum.

Gość bardzo dziwne
ja robie sobie takie maseczki od czasu do czasu, noszą nazwę peel-off i nigdy nic mnie nie bolało przy ściąganiu. ale nie sądzę żeby była taka mocna niczym wosk żeby aż włoski wyrwać, pewnie Ci sie tylko zdawało.

Gość bardzo dziwne
i żadnego serum nie dawaj, bo wtedy równie dobrze mogłabyś wcale żadnej maseczki nie stosować, nie da żadnego efektu

Gość kaila
ja mialam taka maseczkę, powiem szczerze ze masakra. wlosy strasznie mi odrosly. szczegolnie po bokach twarzy mam zarost:/ nie rob wiecej takich maseczek jezeli nie chcesz miec takiego problemu jak ja. zdecydowanie odradzam

Gość jakies glupoty piszecie
jakiej firmy niby ta maseczka? taka maseczka nie wyrwie włosów ludzie

Gość jakies glupoty piszecie
no chyba, że napierdzielisz tego grubaśną warstwę, a tak sie nie robi

Gość matiniunia
Ja miałam tak samo! Maseczka powyrywała mi włoski z twarzy, a później odrosły o wiele bardziej widoczne :/ Masakra, współczuję ci, będziesz mieć teraz przechlapane tak jak ja.

Gość mam wrażenie, że to pisze
jedna i ta sama osoba. istne bzdury!

Gość dorota53531
Dziękuję za komentarze i opinie ;) przestraszyłam się, ponieważ to była maseczka domowa, moja ciocia gdzieś przeczytała.. no i suuuper skóra oczyszczona :) warstwa była cienka:) ale przestraszyłam się, jak mnie bolało o rwało jak wyrywałam ;/ podobnie jak wosk.. tylko że nie widziałam na pozostałościach włosków.. .. ale mam nadzieję, że będzie okej :)

Gość 3ert
Dziwne, ja stosuję maseczkę eva natura peel-0ff i nakładam ją delikatną warstwę na twarz i później po jakimś czasie zdejmuję i nie ma problemów.

Gość gość
Użyłam maseczki black mask i powyrywała mi włoski z twarzy. Teraz mam ich jeszcze więcej. Nie polecam!!

Gość polskie kosmetyki naturalne
Ponad wszystko cenię sobie jednak maseczki w płachcie - polecam wypróbować! Wygoda nie do porównania z tymi odrywanymi czy zmywalnymi. Polecam te z calluna medica - możesz ich ofertę sprawdzić na stronie http://www.callunamedica.com - są tam chyba maski do każdej cery, działają świetnie!