Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina212121

CZEMU ON MI TO ROBI???????????

Polecane posty

Gość ewelina212121

Jestem z chlopakiem od 6 lat zaczelismy byc gdy mielismy po 15 lat, teraz mamy po 21 lat i od jakiegos roku strasznie mnie traktuje, gdy cos zle zrobie bije mnie. Naprawde bardzo sie przyzwuczailam, kocham go naparwde jest moim 1 chlopakiem i 1 z ktorym spalam. Prosze o normalna odpowiedz naprawde ludzie pomuzcie mi to nie zadne zarty ja nie wiem co mam robic, napewno ktos z was kochal kiedys i potrafi mi odpowiedziec, ludzie pomagajmy sobie! Prosze o odp!! :(:(:(

Gość ewelina212121
Dodam ze jest romem, nie wiem czy to ma jakies znaczenie...

Gość mówiesz poważnie
???

Gość rt4t
Twój facet też jest romem???

Gość IVAN DRAGOO
to ze jest romem to własnie problem oni bija dziewczyny dla zasady by do innego nie poleciała raz dziennie chłop leje dziewczyne tak to wyglada

Gość Sputnik91
Wiesz ... jeśli Cie bije... to dałbym Ci radę ale i tak jej nie posłuchasz - każdy Ci taką da... i żadnej nie posłuchasz - wiesz o tym... Więc spytam wprost "CO TU ROBISZ?" Szukasz współczucia czy coś?

Gość rgsvr5tgh
tak ja byłam zakochana różowe okulary nie schodziły mi z twarzy razem ponad 7 lat od 16 roku życia mój pierwszy facet i partner sexualny kiedy zacza mnie bić wybaczałam ,ale zrozumiałam i odeszłam nie jest lekko tyle lat razem nadal może i kocham albo to przyzwyczajenie ,ale .żyję dalej musze czekam na kogoś kto mnie uszczęśliwi