Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bewi

WAKACJE BEZ DZIECI

Polecane posty

Czy pojechalibyscie na wakacje bez dzieci? Tylko ty i twoj partner.. ? Czy nalezy sie nam rodzicom taki odpoczynek czy raczej nie wypada .? Jechac i miec wyrzuty sumienia czy cieszyc sie soba; Czy to egoizm? Jak to jest z Wami - czekam na opinie , doswiadczenia..

co roku jezdzę na wakacje bez dziecka ,rodzice mają prawa do odpoczynku.Co to za wakacje na których trzeba zajmować się dzieckiem ,oczywiście sa dzieci grzeczne i mniej grzeczne ale każdo wymaga opieki a wakacje mają być wypoczynkiem -oderwaniem się od codzienności i obowiązków z tym związanych.Osobne wakacje przeznaczamy dla dziecka typu np . nad jeziorku ,aquapark,zoo itp i wtedy skupiamy się na dziecku nie na naszych potrzebach ale przychodzi czas ze zostawiamy małą u mojej mamy na kilka dni i wyruszamy .Mała jest strasznie zżyta z babcią więc nie ma większego problemu ,wiadomo każde dziecko troszkę tęskni ale dla niej to największa frajda zostać z dziadkami którzy również zapewniają jej atrakcje.My jesteśmy spokojni ,że ona jest szczęśliwa i spokojni bo ufamy mojej mamie która wie jak dobrze opiekować się moim dzieckiem.

Gość Zniesmatszona - ja
jenifer - a zostawilabys dziecko z matka twojego meza?

Gość jeeeeenifer...
Jarasz i masz dziecko?! Mama wie?????

brzydula widzisz praca w domu i studia też potrafią zmęczyć ;) w domu zawsze jest co robić i przy dziecku na okrągło do roboty ,karmienie,ubieranie,spacery,zabawy ..zresztą chyba masz dziecko i sama wiesz jak jest .Każdemu należy się wypoczynek

Gość jeeeeenifer...
zwłaszcza przy joincie :P

No moj sie sam juz ubierze;)Nawet powiem,ze ma gust chlopak;) i karmic go nie trzebaale pamietam samolociki-i za mamusie,dziadka,babcie:)

Gość jeeeeenifer...
jennifer8787*** wyjeżdżając bez dziecka robisz mu tylko przysługę :P Co to za matka, która jara codziennie zioło?

Kurcze nie wiedzialam ze sie tak rozkreci tutaj .. no ja mam dwojke i wielki dylemat czy ich zostawic z babcia.. Maja z nia dobry kontakt ale nie wiem czy nie beda mieli do nas pretensji jesli pojedziemy w cieple kraje a one zostana z babcia./ Z drugiej strony po calym roku poswiecania im kazdej chwili nalezaloby nam sie triche pobyc we dwoje..

Gość niminitek
Nie pierdzielcie ze przy dziecku jest wiecznie wciąz roboty, bez przesady, mam troje dzieci juz nastoletnich i nie robcie z kobiety automat chodzący 24/h dziewczyny troche umiarkowania i logiki w tym prosze wass

Wiesz zalezy w jakim, wieku masz dzicie moje sa akurat w takim ze jak nie jedno to drugie potrzebuje czegos. Maly ma 1.5 roku wiec pelno go wszedzie nie mozna go sposcic z oczu na piec minut .. starsza co prawda zajmuje sie soba ale tez potrzebuje uwagi. jedyny czas dla mnie to jak juz leza w lozkach- a wtedy juz tez jestem zmeczona wic najlepszy czas na sen.. wiec nie mow mi ze dzici nie wymagaja az tak duzo uwagi.. pewnie juz zapomnialas wstawanie po pare razy w nocy..

Gość niminitek
nie popadam w paranoje obsesyjną, mam tez czas dla siebie i kazda kobieta tak powinna miec, a jesli Jernifer robisz z siebie autorobota na napedach turbo czyli kazda sekunde posiwcasz tylko dla dziecka to jest to niepowazne

Gość niminitek
to że mam juz nastoletnie to nie oznacza ze je adoptowalam kilka miesiecy temu, od urodzenia mam je koło siebie :)

Gość gość
dziecko można wysłać na kolonie, nie musi siedziec w domu czy u babci  ja zawsze wysylam z tym biurem http://www.pantur.pl i dzieci same pytaja co roku czy mogą jechac na kolonie :)