Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LCD

PRZEGIEŁAM WCZORAJ?

Polecane posty

Gość LCD

źle sie w sumie z tym czuje, ponieważ z błahostki w sumie bardzo zwyzywałam mojego faceta;/...nazwałam Go skurwysynem...nie wiem skad ta piekielna złość we mnie, doprowadza mnie ona do mysli samobojczych..:(

Uważam, że to przejaw braku szacunku względem faceta:O Przykre ale prawdziwe, nie zdziwiłabym się gdyby Ci tego nie wybaczył, albo po czasie znów by sie to powtórzyło:O

Gość LCD
wiem, ale nie umiem nad tym zapanować nawet w momencie wypowiadania tych sł.ów wiem, ze robie coś strasznego..Ktos ma podobna sytuacje???

Czego oczekujesz od innych usprawiedliwienia swojego zachowania? Przeciez dobrze wiesz, że twoje zachowanie jest okropne :O

Gość lucian B
przepros go jak najszybciej i kropka.

Gość i dobrze
nie martw sie, jestes tylko kobieta, wy tak macie

Gość LCD
przeprosiłam dzis, rozryczałam sie nad swoja słaboscia nad tym, ze jest takim dobrym facetem a ja nie wiem za co jestem taka zła...nie chce zeby ktos sie zlitował, tylko chciałam pogadac, moze ktos tez ma podobny charakter do mnie..

Gość Dakot@
ja mam podobny charakter!skończyło się że zaczął mnie szarpać a po dłuższym czasie sam reagował taka złością jak ja

Gość LCD
czyli agresja mozna zarazic kogos?;//

Gość BEzenduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
rozumiem !!!!!!!!!! i dlatego boli mnie moja niewyparzona geba;/...załuje tego strasznie..:(((((((((( cieszcie sie, że tacy nie jestescie bo ja cierpie sama ze soba, przez moje zachowanie:(