Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozruba stulecia

o co się klócimy? o prace, zajecie ... chyba się wycofam

Polecane posty

Gość rozruba stulecia

Znamy się 4 miesiące. On nie pracuje. Myślalam że nie musi. Ale widzę ze z finansami krucho. Mieszka u rodzicow. Cios tam doklada, wiadomo. Ja mieszkam od 3 lat sama. We wlasnym mieszkaniu. I zaczal sie problem. Ja mu mowie czemu nie pracujesz, trzeba cos robic w ciagu dnia. On jest zatrudniony oficjalnie u rodzicow ale nie ma z tego pieniedzy. On sie odszczekuje ... i mnie pyta ile pieniedzy odkladam z wyplaty. I sie robi zamet, on mi kaze sie nie wtracac w to czy pracuje, ja jemu w moje finanse. I tak w kolko. Wczoraj mi powiedzial ze to przykre jest ze sie siebie czepiamy. Wiem. Vhyba sie wycofam. Nie bede sie klocic z malym chlopcem. Jednoczesnie nie dojrzalam chyba do pojscia na kompromis. Doszlo do tego ze mowilam mu kiedys ze moze mieszkac ze mna, ... a wczoraj palnelam ze jak nie pracuje to go tam anwet bym nie wpuscila. Eh ...

Ja też bym olała gościa, który po pierwsze nie ma żadnych ambicji żeby znaleść prace i być samodzielnym, po drugie mieszka u rodziców i nawet jeśli ma możliwość nie chce zamieszkać ze swoją partnerką. Piotruś Pan Ci się trafił:O

Gość twims
Jeśli się kłócicie po 4ch miesiącach, to kiepsko..

Gość rozruba stulecia
Dojrzali jestesmy jak cholera. Wczoraj mnie zapytal o priorytety. Wlasnie - ambicja przede wszystkim. Ja ide do przodu ... Tylko w milosci pech. Ale nie kazdy sie nadaje. Chyba trzeba byc samemu. Mam zly charakter.

Mam zly charakter. nieee, jestes zwyczajnie glupia, ale nie martw sie w koncu to tylko prowo :)

Gość rozruba stulecia
Mam zly charakter i ejstem glupia. To najlepiej mnie opisuje. W kontaktach miedzyludzkich mi nie wychodzi.

moze chociaz ze zwierzetami masz dobry kontakt? to by znaczylo ze jestes wrazliwa

Gość rozruba stulecia
Uwrazliwiam sie na leniwych facetow. I przyciagam takich. Bez ambicji.

Gość ile masz latyttt
ile masz lat? czy kupilas mieszkanie za swoje pieniadze czy ktos ci pomogl ,dolozyl? ile zarabiasz? ile on zarabia i ile on ma lat? to bardzo wazne pytania i od tego trzeba zaczac sdyskusje bo piszesz ogolnikowo i nie wiadomo o co ci chodzi

Gość ile masz latyttt
Znamy się 4 miesiące. On nie pracuje. Myślalam że nie musi. Ale widzę ze z finansami krucho. Mieszka u rodzicow. Cios tam doklada, wiadomo. Ja mieszkam od 3 lat sama. We wlasnym mieszkaniu. I zaczal sie problem. Ja mu mowie czemu nie pracujesz, trzeba cos robic w ciagu dnia. On jest zatrudniony oficjalnie u rodzicow ale nie ma z tego pieniedzy skoro cos doklada rodzicom a nie zarabia to skad ma kase? dziewczyno pisz jasniej bo nikt ci nie pomoze

Gość ryryrty
osobo wyżej > skąd głupi wniosek że coś dokłąda rodzicom? :O napisała że rodzice go oficjalnie zatrudniają - pewnie żeby miał ubezpieczenie itd, ale nie pracuje i nie ma kasy

Gość ryryrty
A do autorki: ja bym dala sobie spokój z facetem który nie pracuje i nie chce pracować.

Gość rozruba stulecia
Ja mam prace w budzetowce. Koncze drugie studia. Chcialam miec 2 fachy. Wyciagam 2500. A on? Mowi: ty masz dobrze, wyplata co miesiac. No i? A co w tym dziwnego? Rodzice mu chyba nie placa. On mamie daje bo np sprzeda jakies auto i ma oszczednosci. Serwuje mi teskty typu: nie mowi sie ze sie kogos kocha, nie dalbym sobie uciac reki przez zadna kobiete ... Pyta mnie o moje pszczednosci, mowi ze mi poprzestawia to i owo w glowie. A dla mnie to mezalians. On nawet nie ma matury. Moze jestem glupia ... ale zaradna. Zaczelam sie pytac czemu nie pracuje i sie odplaca tekstami. I wciaz powtara ze wakacje sie zblizaja. A ja? Jak jedna z wielu - potrzebuje stabilizacji. Swoja mala, prywatna juz mam. Nikt mnie nie wyrzuci z domu, nie mam dzieci. Wlasciwie jedyny obowiazek to praca i rachunki. Dlatego ... po co mi to.

Gość rozruba stulecia
Oboje po 30 lat

Gość ile masz latyttt
Znamy się 4 miesiące. On nie pracuje. Myślalam że nie musi. Ale widzę ze z finansami krucho. Mieszka u rodzicow. Cios tam doklada, wiadomo. stad ten wniosek,chyba autorka wyraznie napisala ze on cos doklada!!!! masz problemy z czytaniem?

Gość rozruba stulecia
Doklada, wiem to. Z tych swoich oszczednosci. On mnie ma chyba za glupia. Mowi ze podziwia moja koelzanke z pracy co zlapala meza doktora. A o sobie mowi ze chcialby prace za 4 tysiace. jego brat mieszka z dziewczyna i jej dzieckiem w 1 pokoju.

Gość twims
Jak po 4ch miesiącach facet Ci nie odpowiada, to nie ma sensu dalej tego ciągnąć...

Gość rozruba stulecia
Moze i odpowiada - chodzi tylko o to ze nie pracuje. A on ma do mnie coraz wiecej ... Wczoraj mi powiedzial ze co innego mowie a co innego robie Ze z tego ze mam jakies pretensje to mi sie choroba rozwinie kiedys nazwal mnie sfrustrowana ... i to tak na spokojnie W takim ukladzie jedyne co mam na dzien dzisiejszy to poczucie ze moge byc wolna w kazdej chwili. Tylko czy to dojrzale. Ale trafilam na kogos kto powiedzial mi prawde po dosc krotkim czasie. Bolesna ale ma racje. A mnie ejst wstyd. Tymczasem sam ma sie za idealnego.

Gość rozruba stulecia
On doskonale wie jaka ma sytuacje wiec mi powtarza w kolko - a gdzie te uczucia. Tymczasem pokazal wczoraj, jakie uczucia sa z jego strony Jest mi przykro. Bo zaczal mi wkrajac. Po 4 miesiacach. Zabolala ta wczorajsza rozmowa. Przeprasza ale to nie o to chodzi. On kontra - a ja uwazam ze mam racje.

Gość rozruba stulecia
Koledzy mu powiedzieli ostatnio - ty sie ... do pracy nie nadajesz. Smial sie. Jak ja mu mowie o pracy - wkurza sie. Do mnie mowi czy oszczedzam. Mowie skoro nie pracujesz to nie towja sprawa. Szanujemy sie jak cholera.