Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaa

Zachowanie po alkoholu przy dziecku ! :(

Polecane posty

Gość znowu ta dziffka Mloda mama
ludzie, litosci:O wezcie ta maloletnia kurwe z tego forum bo mam dosc jej popierdolonych historii:O

Gość anulaaaaaaadhfdsm z
znowu ta dziffka Mloda mama - jak masz doś to po co czytasz?

Czuję , że autorka, to ta sama dziewczyna , co ma meza ochroniarza , który szlaja sie z kolegami . Dziewczyno , założyłaś już milion topików o tym jak ci nie dobrze i źle , jak on cię nie szanuje . Ja nie wiem co musi się stać , żebys zostawiła tego idiotę. Jeżeli ci ubliza dzisiaj ,to za tydzień możesz dostać łomot . Weź pod uwagę że masz dziecko , jezeli on nie potrafi sie zminic dla dziecka ,to niech się buja . Uwierz mi , sama sobie gotujesz taki los , to nie jest powiedziane ze sobie życia nie ułożysz z kim innym . ja znam dziewczynę , która ma 4 dzieci , ma 32 lata , nie każde dziecko jest z tego samego ojca, a jakieś 4 lata temu poznała chłopaka o 10 lat młodszego , piekny , młody opalony i wysportowany i jest wpatrzony w nią i dzieciaki jak w obrazek . A ona jest marna jak noc ( do niedawna nie miała zębów , włosy jak kurczak po wykluciu ) a koleś jest taki , że nie ma dziewczyny na ulicy co by sie nie obejrzała za nim .

Gość alfa alfa
Dlaczego dziewczyny nigdy wcześniej nie dostrzegają że w debilu jest coś nie tak? Po co decydujecie się na dziecko????? Idiotki :o

Gość zrozpaczonaa
teneryffa chyba się mylisz bo mój M nie jest z zawodu ochroniarzem i jest to moj pierwszy topik w ogóle na tym forum . Jest kucharzem . I tą całą młodą mamą też nie jestem , nie wiem nawet kto to . Nie pytam w temacie czy dobrze zrobiłam uderzając go w twarz . Ten kto tego nie doświadczył nigdy mnie nie zrozumie. Zrobiłam to po raz pierwszy . To był już kres