Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilciaa23

SPrzedam 3 opakowania tabletek Yaz!!!

Polecane posty

Gość kamilciaa23

za 105zł plus koszty przesyłki. Ja poszłam po tabletki do gina a okazało sie ze w ciazy jestem :) Wam odchodzi wizyta noi taniej za opakowanie. wiecej info na meila baczekt2@wp.pl na kafe nie mam czasu siedziec

Gość z tego co wiem56
jak to sie stało w końcu brałaś tabletki, były za słabe czy jak?

Gość kamilciaa23
Nie nie, wczesniej nie brałam zadnych. Zdecydowałam sięna tabletki, czekałam na okres aby zaczac brac, lecz on sie nie pojawił:)

Gość z tego co wiem56
aha... bo sie przestraszyłam ze tabletki moga nie działać... i sie zachodzi w ciążę gratuluje dzidziusia

Gość ladaco po mutacji
leków się nie odsprzedaje

Gość z tego co wiem56
a co ma zrobić dziewczyna,,, jak kupila 3 opakowania i nie ma co z nimi zrobic, a 105 zł piechota nie chodzi

Gość kamilciaa23
Nie są przeterminowane, tylko oryginalnie zapakowane itd itd. Wiec czemu mam komus nie ulatwic zycia skoro je bierze??

Gość ladaco po mutacji
trzeba było kupić jedno a nie 3-y, po pierwsze a po drugie odprzedawanie leków jest wykroczeniem.

Gość ja też napisałam na majla
to prawda... ja jak zaczełam brac tabletki to ginekolog dał mi 2 recepty 1 - na jedno opakowanie i jak mi spasuja tabletki 2 - na kolejne 2 opakowania

Gość ladaco po mutacji
tak czy siak albo sobie z nich ugotujesz żur albo sprzedaż , ja ciebie nie podkablujeD

Gość kamilciaa23
up

Gość nelka06
witam sprzedam jedno opakowanie tabletek yaz oryginalnie zapakowane za 38 zł przesyłka jest już wliczona:) kontakt na maila nelka06@wp.pl

Gość nelka06
ogłoszenie nie aktualne

Gość Paula_tm
Uwaga na oszustkę - pomimo zakupu, wykonania płatności (przelew) i wielokrotnych monitów na adres baczekt2@wp.pl przesyłka nie została wysłana. Korespondencja mailowa ukladała się dobrze do dnia wykonania przelewu (!), po czym odbiorca juz tylko czytał wszystkie kolejne maile lecz nie odpowiedział na żaden monit. Skala procederu może być duża (mogę nie być jedyną oszukaną osobą). Osoba ta (której adres i dane są mi już znane) wystepuje na tym Forum pod nickiem avocado25 oraz Angells23 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4663963 być może tych nickow jest jeszcze więcej. Składam zawiadomienie do Prokuratury o popełnieniu przestępstwa. Zakupy na takich forach jak to są dużym ryzykiem. Adres z wp.pl obslugiwany przez www daje dość dużą anonimowość i oszustki czują się bezkarnie. Osoby poszkodowane powinny się tu wpisać.

Gość kamcia92
mam takze 3 nowe opakowania na sprzedaz, 90 zl za calosc :)