Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozczarowana?

ból jajników, test ciążowy negatywny

Polecane posty

Witam! Ostatnią miesiaczke mialam 7 marca przez 7 dni. Kilka dni pozniej poszlam do ginekologa z pewnym problemem... okazalo sie ze to zapalenie grzybicze. Bralam 3-dniowe leki po ktorych bylo wszystko ok. Dzisiaj jest 19 kwietnia i pojawil sie nastepny probleem! Nie dostalam okresu.. zrobilam 2 testy-wyszly negatywnie. Mam bardzo silny ból jajnikow a do lekarza ide dopiero 29 kwietnia. Czym to moze byc spowodowane? czekam na pomoc.. Mam 23 lata jezeli komus by to ulatwilo.

Gość moze to byc
wlasnie spowodowane infekcja grzybiczna

Gość moze to byc
a podejrzewasz ciążę?

Gość moze to byc
wiesz testy moga wyjsc rownie dobrze negatywne a w ciazy mozesz byc powtórz najlepiej za pare dni jak sie @ nie pojawi a najlepeij idz do ginekologa

Gość moze to byc
oj kochana moje dwie kolezanki robily test i po dwoch tygodniach dopiero test w tym przypadku okazal sie pozytywny nawet badanie beta hcg nic nie wyjasnilo ale wyaje mi sie ze u ciebie to raczj cos zwiazanego z ta grzybica wlasnia pędz do ginekologa i sien ie zastanawiaj bo tu nikt ci nie stwerzi co to takie go a przyczyn moze byc wiele moga to równiez byc zabrzenia hormonalne

w moim przypadku mysle ze mogly minac juz conajmniej 3 tygodnie od zaplodnienia gdyby do niego doszlo wiec testy powinny juz wykazac po takim czasie.. zastanawiam sie czy to moze byc torbiel na jajniku

Gość moze to byc
tu sie niema co zastanawiac tylko udac sie do ginekologa przyczyn moze byc wiele...

wizyte mam dopiero 29 a do tego czasu chyba nie wytrzymam! Mam tyllko nadzieje ze nie wyjdzie nic zlego i bede mogla dalej probowac i czekac na dzidziusia

Gość moze to byc
spokojnie jestes jeszcze mloda wszystko przed toba:)

mialam podobnie , nawet brzuch mi urosl , znaczzy taki wzdety i w ogole. wiec poszlam do ginekologa , okazalo sie , ze mam zapalenie przydatkow i zakazenie bakteryjne , stad wlasnie te bole podbrzusza...