Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona_ja

po czym poznać że chłopak może w przyszłości naduzywac alkohol

Polecane posty

Lubi wypić i nie odejdzie póki szklanka będzie pusta, mówi ze nie jest alkoholikiem bo pije rzadko i ma swoje cele w życiu...

np. po tym czy obgryza paznokcie czy obcina czy podlewa regularnie kwiatki oraz czy używa w pilocie od tv przycisku MUTE

Gość antypodszywka
jeśli chłopak w wieku 15-22 lata ma kwiatki i reuglarnie je podlewa jeśli obgryza paznokcie oraz jesli zamiast sciszy pilotem głosu wyłacza głos to znaczy że bedzie alkoholikiem bo to świadczy o : słabej woli, niecierpliwosci , znerwicowaniu

Gość gggggggggggasdsafsdafa
antypodszywka jeśli chłopak w wieku 15-22 lata ma kwiatki i reuglarnie je podlewa jeśli obgryza paznokcie oraz jesli zamiast sciszy pilotem głosu wyłacza głos to znaczy że bedzie alkoholikiem bo to świadczy o : słabej woli, niecierpliwosci , znerwicowaniu Hehe się uśmiałem :P

Gość pogodzić się z tym
Podlewanie kwiatków świadczy o słabej woli? Niech mi to ktoś wyjaśni. Może równie dobrze świadczyć o dowolnej cesze...

Gość VXZEP
Raczej trudno poznać czy będzie nadużywał alkoholu. Dopiero po ślubie się dowiesz jak będzie.

Gość ja piję dużo
Po pierwsze po rodzinie popatrz, czy tatuś na przykład nie ma problemu. Po drugie zastanów się jak często pije, czy szuka okazji, czy okazja jest codziennie po pracy, czy pije znów mimo np. potężnego kaca, czy stosuje zasadę klin klinem, czy pije aż padnie, czy piciem rozładowuje napięcie? Itd. itp. tak na logikę piszę, ale pewnie tak na 100% to się nie da przewidzieć.

Gość ja piję dużo
mój nick jest z tematu o kawie :D Alkoholu piję znikome ilości 🖐️

Gość kudzu root
pomaga na alkohol i papierosy

Gość piczekksonn
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość piczekksonn
ZA NICKA MASZ 10 NA 10

antypodszywka- kurde! coś w tym jest. moj facet w ogole nie pije alkoholu no i w domu nie ma ani jednego kwiatka, paznokci nie obgryza i w pilocie ma rozjebany przycisk do sciszania..

moje doświadczenie mówi, że problem ma ten kto: -porównuje swoje picie z innymi (usprawiedliwa się) -nie da się normalnie z nim pogadać o alko -nie umie wytrzymac imprezy bez alkoholu później zmienia się to w: -picie także PO imprezie -szukanie powodu do picia -picie "na kaca" -picie kilka dni z rzędu

Gość ale co to znaczy
"nie umie wytrzymać imprezy bez alkoholu"? ja piję na imprezach, bo mam ochotę, co nie znaczy, że zalewam się w trupa, na ogół 1,2 drinki czy piwa. generalnie po to właśnie wychodzę do pubu, żeby coś wypić..jak nie mam ochoty na alkohol, to idę na lody czy herbatę.