Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnąca dzidziusia

Czy udało się?

Polecane posty

Gość Pragnąca dzidziusia

Witam dziewczyny :) 03.04.2011r kochałam się z chłopakiem i on się spuścił, był to 17 dc, a kilka ostatnich moich cykli to 34,40,35,33,36. Nie są regularne. Nie jestem pewna czy były wtedy dni płodne. Od stosunku minęło 16 dni, a dzisiaj jest 34 dc. Okresu na razie nie ma. Nie bolą mnie piersi, sutki ku zdziwieniu( zawsze przed okresem bolały), jedynie boli mnie codziennie, juz od jakiegos tygodnia podbrzusze, tak momentami ściska, kuje, cięzko określić. Bardziej po prawej stronie, tak jakby jajnik.. Dzisiaj nawet przy siusianiu mnie bolało podbrzusze. Nie wiem co o tym myśleć.. Możliwe, że to ciąża? Kiedy zrobić test? Dodam, że bardzo bym była zadowolona jakby się okazało, że będzie dzidziuś :)

Gość a czy ja jak wyrwę zęba
szóstkę dolną to odbije się to na mojej psychice ? :) jak myślisz ? :) . TWOJE pytanie jest równie durne jak moje :O Boże dziewczyny - chcecie mieć dzieci a w tak podstawowych życiowych sprawach sobie nie radzicie same ? :O test zrób ! nikt Ci przez internet nie powie czy sie udało bo nikt nie jest jasnowidzem :O

Gość Pragnąca dzidziusia
Wiem, że nikt konkretnie nie odpowie. Test robiłam w sobotę i wyszedł negatywny. Chodzi mi o to czy ten ból podbrzusza może byc objawem ciazy?

ból podbrzusza może oznaczać wszystko ciążę, zbliżającą się miesiączkę, torbiel itp więc też nikt Ci odpowiedzi nie udzieli na to pytanie jak nie dostaniesz @ to powtórz test jutro albo pojutrze najlepiej z krwi bo te sikane to różnie pokazują

Gość Pragnąca dzidziusia
Dzięki. Jeszcze jedno pytanie, może głupie. Ale skoro moj okres nie jest regularny to jak stwierdzić czy spoznia mi sie okres i ile :/ w ktorym dniu cyklu zrobic test?

no właśnie za bardzo się stwierdzić nie da bo nie wiadomo kiedy miałaś owulację [tzn dni płodne] najlepiej w przypadku nieregularnych cykli jest prowadzić samoobserwację [śluz, temperatura itp] albo jeszcze lepiej chodzić na monitoring i mieć wtedy pewność czy i kiedy do owulacji doszło bo jak pełny stosunek był tylko jeden [w 17 dniu cyklu] a wtedy miałaś dni niepłodne na przykład to w ogóle nie ma opcji, żebyś w ciąży była...... także poczekaj jeszcze 2, 3 dni jak nie będzie okresu nadal to powtórz test

Gość Pragnąca dzidziusia
Oki. Dziękuję za pomoc :)