Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhtrhy

Zna się ktoś na ubezpieczeniach samochodu?

Polecane posty

Gość dfhtrhy

Chodzi o opłaty i wypowiedzenia ubezpieczenia

Gość zodiak a melenżu
pytaj

Gość dfhtrhy
W ubiegłym roku czyli 17.09.2010r. kupiłam samochód. Samochód przerejestrowałam na siebie 29 września 2010r. Oczywiście dostałam kartkę że samochód ubezpieczony do 23.03.2011r. 01.03.2011r. wypowiedziałam umowę w ubezpieczalni bo chciałam aby wszystko było ubezpieczone w jednej firmie. Problemów nie robili, ubezpieczenie zostało wypowiedzane. Wszysctko pięknie, cacy, aż do dziś. Przysłali mi nakaz zapłacenia raty za ubezpieczenie która była do 23.09.2010r. Jakim cudem? Skoro jakoś pół roku przejeździłam autem i oni sami w ubezpieczalni sprawdzali, że jest wszystko ok. Poza tym chyba by niw wypowiedzieli umowy gdyby to nie było opłacone, co? Druga rzecz jest taka,że nie mam żadnych świstków na to, że raty ubezpieczenia zostały opłacone, mam jedynie świstek z ubezpieczalni na którym widnieje info że ubezpieczenie jest do 23.03.2011r

Gość zodiak a melenżu
a czemu wykupilas oc tylko na pol roku?

Gość dfhtrhy
Chryste Panie ja nic nie wykupowałam! jeśli już coś wykupował to poprzedni właściciel auta ale dostałam od niego papier że samochód został ubezpieczony na cały rok.

Gość dfhtrhy
Na ubezpieczeniu jest napisane że jest od 23.03.2010r do 23.03.3011r. I teraz przyszło mi zapłacić ratę którą trzeba było wpłacić do 23.09.2010r.