Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie trwa wiecznie

Nie daje sobie rady po rozstaniu

Polecane posty

prawie 3 lata razem, 3 miesiace od rozstania zle to znosze, zlosc minela, tera ztylko mam w glowie same dobre wspomnienia, wiosna, zakochani dookola, ciagle z nerwow boli mnie brzuch, nie moge sie skupic na niczym.. :(

Gość blondynka Marta
przejdzie...niedługo nadejdzie faza obojętności...bynajmniej u mnie tak bylo...wsciekłosc na przemian ze smutkiem, potem tesknota i obojetnosc;)

u nas to bylo pieklo, rozstalismy sie ale decyzja chyba byla z byt pochopna, ale on po tym byl okropny, mowil straszne rzeczy, pozniej pogodzilismy sie, ale za kilka dni od nowa rozpetalo sie ejszcze wieksze pieklo, wyrzuty, ponizanie.. teraz czasem pogadamy na gg, nic wiecej, tzn on pisze do mnie, a ja tesknie, bo znowu mysle o tym co bylo dobre, a o zlych chwilach zapominam..

Gość blondynka Marta
Ty wiesz , mialam identycznie..az stracilismy kontakt...teraz jestem w kolejnym zwiazku...i na razie, odpukac jest OK;)

najgorsze jest to, ze ja teksnie bardzo z anim, ale wiem ze nie moge i nie chce byc z czlowiekiem ktory powiedzial w stosunku do mnie tyle okropienstw.. nie ma jak budowac wspolnej przyszlosci po takkich przejsciach, czuje do niego niesmak.. ale serce swoje i jak tylko o nim pomysle lzy same mi plyna;/ brakuje mi mojego dawnego mezczyzny, a nie tego potwora jakiego poznalam po rozstaniu

Gość szara moria
nie umiem cie pocieszyć. przeraża mnie ze kilkuletnie zwiazki kiedy dwie osoby juz sie do siebie przywiązały sie rozpadają.

mnie przerazil moj mezczyzna, nie wiedzilam ze potrafi byc takim draniem, jak sie kogos kochalo to nawet po rozstaniu nelezy sie szacunek, a on pojehal po calosci.. lacznie z tym z emnie nienawidzi i nie szanuje mnie, bo o zgrozo cala wine naszego rozstania przypisal mi';/

Gość gość
po 2 latach stwierdzil ze do niego nie pasuje, byl to dla mnie straszny cios nie spodziewlama sie tego...Nie mogłam sie pozbierac... nie miałam do kogo sie przytulic... nie potrafiłam normalnie funkcjonowac!!Miałam ochote sie zabic i wiecej nie cierpiec!!! Kolezanka interesująca się magią poleciła mi rytualistę (perun72@interia.pl) mówiąc że dzięki niemu odzyskam swoją miłość. Zwróciłam się więc o pomoc. I udało się: ) po uroku miłosnym po kilku tygodniach powrócił.

Gość gość
Jestem pewna że magia działa ale trzeba być cierpliwym. Sama czekałam 5 miesięcy ale w końcu chłopak wrócił. Wybrałam białą magię ze strony http://magia-anielska.pl i mogę polecić.