Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkurzyła teściowa

Ciężarna teściowa - problem dla ciężarnej synowej!

Polecane posty

Kobieta 40 lat. W wieku 17 lat urodziła mojego męża, była na utrzymaniu rodziców, oni jej wychowali dziecko a ona mogła sobie spokojnie studiowac. I co się okazało, niedawno(dwa late temu) poznała mężczyzna i kilka dni temu oznajmiła rodzinie że wychodzi za mąż i jest w ciąży. Wiecie jak się zdenerwowałam, to ja jestem w ciąży, będę potrzebowała jej pomocy a ona w ciąże zachodzi. Dziadkowie mojego męża zadowoleni, gdy ją spytałam czy będzie nam pomagac to dziadkowie męża obiecali nam pomoc przy maluchu. Narazie jestem zdenerwowana jej wybrykiem.

Liczyłam że będzie mi pomagała przy dziecku jak na babcie przystało. A ona oznajmia że wychodzi za mąż, zresztą pieniądze też wydaje na swoje przyjemności, fitnesy, baseny, nawet wspomniała o doktoracie, a kiedy ona będzie miała czas dla swojego wnuka. Jak tak tu doktorat, tu swoje dziecko, nawet starałam się ją przekonac i dałam do zrozumienia że w jej wieku lepiej już nie rodzic dzieci, tym bardziej jak ma się już swoje wnuki. Ja sama studiuje i studia również muszę opłacic i chciałam ją prosic by ona to robiła a tutaj wydatki będzie miała.

Gość powiem wam taj
ty jakas jebnieta jestes, o ile to nie ściema bo aż trudno uwierzyć że jest ktoś tak porażająco głupi

a poza tym przecież to ja jestem pępkiem świata, nie ona! jak ona w ogóle mogła pomyśleć o swoim szczęściu, powinna myśleć tylko o swoim synu i o mnie!

Gość Dziewczyno a od
kiedy jest powiedziane, ze tesciowa ma ci bawwic dziecko, sama sie nim opiekuj, a tesciowa chyba tez zasluguje na wlasne zycie.

ale mnie wkurzyła teściowa a poza tym przecież to ja jestem pępkiem świata, nie ona! jak ona w ogóle mogła pomyśleć o swoim szczęściu, powinna myśleć tylko o swoim synu i o mnie! PODSZYW! Dziewczyno a od kiedy jest powiedziane, ze tesciowa ma ci bawwic dziecko, sama sie nim opiekuj, a tesciowa chyba tez zasluguje na wlasne zycie. Powiedziane nie jest, ale w jej wieku powinna myślec o swojej rodzinie i pomóc nam a nie samej dzieci rodzic.

Biedny facet co sobie taką egoistkę za żonę pojął :( mam nadzieję iż dziecko ci całą noc będzie płakało .

W jej wieku powinna siedziec w bujanym fotelu i dziergac welniane skarpety dla mojego dziecka!

Gość a kto powiedział że ona
mając dziecko nie pomoże Tobie? Przeciwnie: teraz i tak będzie siedzieć w domu ze swoim maluchem, więc nie tak łatwo będzie wykręcić się pracą czy doktoratem, kiedy podrzucisz jej swojego malca.

I w ogole jestem oburzona ze w zeszłym roku nie zrobiła dla mnie konfitur :O

mogłaby mi chociaż obiady gotować a nie się szlajać po basenach. Co ona sobie wogóle wyobraża?

masaż piedikir, zakupy, minetka ;), ja mam za to płacić?, albo męczyć meża? skadal!!!

Gość normalnie trudno uwierzyć
że są jeszcze takie tępe osoby które łykną każde prowo 😴 :o

Gość awsdwde
matko ale marnie nap :O wymyśl cos lepszego 💤

Gość kornelaaaaaaa
pierwsze słyszę że teściowa ma kupować wózek wnukowi, tępa strasznie jesteś. może dupkę też ma Ci podcierać kurwa co?