Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ookk

Pękła prezerwatywa

Polecane posty

Gość ookk

kochałam się z chłopakiem, ale niestety pod sam koniec pękła nam prezerwatywa i doszedł częściowo we mnie. Tabletki nie wzięłam i jest już na nią za późno ;/ okres miałam 7kwietnia i trwał 7 dni. kochaliśmy się 16 wieczorem. mój cykl trwa 36 dni więc byłam około 6-7 dni przed owulacją. Czy możliwe jest że doszło do zapłodnienia? proszę o szczere odpowiedzi anie pisanie by pisać

Gość nlknknknknzz
tak jest duuuże prawdopodobieństwo zapłodnienia

Gość brak słow wwww
zawsze jest ryzyko i zawsze istnieje taka mozliwsc nikt ci tu nie powe czy tak czy nie

a, i dnia następnego pod wieczór miałam poplamioną bieliznę przezroczystym śluzem w połowie wymieszanym z krwią oraz małym skrzepem krwi. śluz i skrzep był lepki i rozciągliwy. Ma to coś ze sobą wspólnego?

Gość a co w tym dziwnego
zal to czytac co za tepaki to ginekologa idz bo tu nikt ci nie powe DOCIERA:o

Gość LukeSky
Musisz czekac do 14 dni po stosunku i zrobic wtedy test. Dlaczego nie zdecydowalas sie na tabletke po ?

okk skoro sluz byl rozciagliwy zauwazylas troche krwi to moglo to oznaczac ze ci sie owu przesunela i wlasnie mialas plamienie okoloowulacyjne.. czyli szanse na ciaze wzrastaja i to sporo.. czekaj na miesiaczke, wrazie czego zrob test