Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie trwa wiecznie

Chciałabym poznac kogoś czarujacego

Polecane posty

Gość mezczyzna lat60
ja jestem czarujący :D

jesli 60 to twoj wiek to calkiem mozliwe, tylko srersi ludzie pamietaja co to dzentelmeni (nie mowie o mocherach itp hehe) milo sie patrzy jak stare malzenstwo siediz razem, on patrzy na nia, gladzi po dloni, przepuszcza w drzwiach, uchyla kapelusz gdy dama wchodzi.. heh :)

Gość Sanetta
fakt ze starsi ludzie tak ok 60-tki maja więcej kultury niż dzisiejsi 30 latkowie

ohh zmeczona juz jestem, laptop to jednak zdradliwe urzadzenie, wezmiesz takiego do lozka i przykuje cie na kilka godzin do siebie i spac nie da :)

Gość |offerma
"fakt ze starsi ludzie tak ok 60-tki maja więcej kultury niż dzisiejsi 30 latkowie" może dlatego ze są bardziej naiwni. przeżyli całe życie w komunie i nie znają prawdziwego świata.

a co z posuzkiwaiem czarujacych mezczyzn? czy jeszcze jakis stara sie byc takim oto dzentelmenem? wiecie w ogle panowie jakie zasady obowiazuja? :p

tak zastanawiam sie, wlasciwie to nie pamietam z ktorej strony zawsze chodizlam obok partnera, ale sadze ze jego prawej, poniewaz jestem leworeczna wiec trzymalam go lewa dlonia :) tu jakie ciekawe zasady, az 50: http://gentlemans.pl/50-zasad-dzentelmena/

szczerze? kilka mnie rozbawilo, a nad niektorymi az rozplynelam sie w marzeniach jak milobyloby byc kobieta takiego oto mezczyny..

40, 36, 34, 31, 30, 28,25, 24, 16, 14, 11, 8, 7, 5, 2, 1 :)

40. Lubię tylko Zbrodnię i karę z podanych trzech:) 36. W ogóle mnie nie dotyczy 34. Zazwyczaj przy nowych osobach bardziej się waży słowa... 31. Lubię krytykę z tym, że nie zawsze trzeba się do wszystkiego stosować. Żyję dla siebie i robię to, co lubię. Nie zmienię się dla jednej osoby - nawet jeżeli ma rację. 30. Moja największa wada - nie lubię czekać:D 28. Podpiszę się. 25. Bzdura jak mało która 24. W dzisiejszych czasach pieniądze można zdobyć w różnoraki sposób i niczego nie odzwierciedlają. 16. Dobra... szczerze nawet jak jem to muszę nawijać:D Chyba, że jestem w gościnie. 14. Nie każdy na to zasługuje. 11. Na tym polega bycie fair wobec drugiej osoby, żeby nie wodzić jej za nos. 8. Nawet wtedy można się starać. 7. Przypadł mi do gustu 5. Zdecydowanie mój ulubiony 2.1. Brak zastrzeżeń

duzo sie zgadza z twoim gustem, sporo ci sie podoba i akceptujesz, to ktore "mnostwo" nie jest w twoim stylu? :) tak myslalam, ehh w sumie ja tez nie umiem sie czasem poswtrzymac jak jem, musze sie przynac jestem gadula, ale walcze z tym :) ciekawe swoja droga czy jest dekalog dla dam.. moze nie jestem taka "oh ah ę" jak myslalam hehe :P

Głownie pomiędzy 43 a 33:D 21. Działa połowicznie w obie strony. Bo jak ja zapraszam to ja płacę, jak jestem zaproszony to płacę za siebie:)

bardzo milo sie rozmawia, jednak juz zrobilo sie pozno i oczy mi sie same zamykaja, zycyz dobrej nocy, dobranoc :)

Kolejny przyklad, ze bark dzentelmenow w naszych czasach.. Jestem w sklepie, stoje w dlugiej kolejce, mam pelen koszyk zakupow, podchodzi do mnie kobieta w widocznej ciazy z butelka napoku i pyta sie czy moglaby stanac przedemna, ustapilam, a chlopak ktory stal za mna (lat na oko 24?) z pretensjami ze moze kazdego bede przepuszczac, teraz ON bedzie dluzej czekac bla bla.. no rece mi opadly szukam dzentelmena :)

*napoju

up

o zapomnialam o tym temacie :) podnosze, moze jakis dzentelmen sie odnajdzie..

Gość 001
XXX, a Ty jeszcze próbujesz czarować? :)

Gość eleleke
nic nie trwa wiecznie-istnieja czego jestem dobrym przykladem:P

Gość Issa M
Hej, Jestem redaktorem serwisu, dzięki za tą dyskusje, daje mi wiarę, że serwis który tworzę w bólach nie idzie na marne! Pozdrawiam Issa

Gość Issa M
Niestety wycina link. Serwisu od 50 zasad.