Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaaaaaaaaaaaaaaaa

To duży wstyd??

Polecane posty

studiować prawo 7 lat zamiast 5 ?

Gość dziś na pomarańczowo
wstyd to kraść:O

Gość dsgsdffgsdfg
widać, ze ejstes udupem ja bym w zyciu nie poszla do takiego prawnika...sama moge nim dla siebie dostac bo zapewne lepiej niz ty znam sie an tym prawei bez studiowania

Gość dziś na pomarańczowo
dsgsdffgsdfg wypierdalaj:O

a dlaczego?.. tak się złożyło po prostu różnych powodów..

Gość dsgsdffgsdfg
bij w kaczane smieciu...... wstyd jak nic i juz

Gość Prawda jest taka ,że..
dla pracodawcy liczy sie papierek i inne rzeczy jak umiejętności różne ,a nie jak komu szło na studiach . za ileś lat nikt nie będzie pamietał ile lat dłużej studiowałaś. wiesz ,że np kuba wojewódzki powtarzał 2 lata ,ale liceum? a teraz wiele może mu zazdrościć pracy w tv

Gość dzis
żaden wstyd. to jasne, że każdemu może powinąć się noga. wiesz, ja jestem na medycynie i wiele razy słyszałam opinie oczywiście tu na kafe, anonimowo), że lekarz, który miał poprawkę to chu* lekarz... a prawda jest taka, że te studia (chyba tak jak prawo) są ciężkie i naprawdę mały odsetek ludzi przechodzi przez nie bez poprawek. szczerze mówiąc jestem na 2 roku dopiero, a znam takich osób z całego roku może 10-20 / 200. Więc co będzie na dalszych latach? Kiedy wejdą kliniki i naprawdę ciężkie przedmioty. Normą też jest to, że na ciężkich studiach zdarzają się przedmioty (np. u nas biofizyka), które możesz umieć bardzo dobrze, a i tak nie zaliczasz. ludzie, którzy nie studiują danego kierunku tego nie zrozumieją. Poza tym spójrzmy prawdzie w oczy - czy kiedy idziesz do lekarza/prawnika to pierwszym pytaniem jest "czy zaliczał Pan wszystko na studiach w pierwszych terminach?". Nie. Ludzie nawet nie zdają sobie sprawy, że leczą ich i hmm doradzają prawnie, bronią, skarżą lub sądzą ludzie, którzy takie poprawki MIELI. Bo to przestaje mieć znaczenie, jeśli jesteś dobry w swoim zawodzie.