Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiś

Ryba po grecku

Polecane posty

2kg ryby pangi lub mintaja ok 2 kg marchewki seler por lub cebula koncentrat pomidorowy przyprawy warzywka najpierw podsmazam pozniej dolewam bulion lub wodę,dodaje liść laurowy ziele angielskie pieprz sól wegete.dusze to do miękkości na malym ogniu,na samym koncu dodaje koncentrat i próbuje i ewentualnie doprawiam.smażę rybkę i warstwami ukladam.studzę i zajadam:)pychotka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie kupuj pangi
lepszy mintaj albo dorsz Panga jest ohydna:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie kupuj pangi
a ja robię tak rybe (sól, pieprz)obtoczoną w mące smażę na oleju. Na tym samym oleju smaże warzywa : marchew, pietruszka, seler, cebula (starte na tarce na grubych otworach). Ja warzywa będą miękkie dodaję koncentrat pomidorowy. Ilośc ;a oko;) próbuję, jak za mało doprawione, dodaję jeszcze:) Ponadto z przypraw dodaję ziele angielskie (ze 2) i liść laurowy (1 lub 2). Przygotowany sos wykłądam na usmażoną uprzednio rybę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×