Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesolony rosołek

Grube dziewczyny nie zasługują na szacunek bo same siebie nie szanują

Polecane posty

Gość przesolony rosołek

Jak można się doprowadzić do stanu nadwagi a nie mówię już o otyłości ? Ktoś kto siebie nie szanuje bo robi z siebie prosiaka i ja mam go szanować ? Jakim prawem ? :o

Gość Maryjetta.
Szczuple tym bardziej nie powinny byc szanowane bo maja doskonala przemiane materii,wiec moga sie nawpyerdalac ile wlezie bo organizm nie zdazy wchlonac syfu. Niektore chude zra wiecej niz taki prosiak

Gość wcale nie gruba, ale nieumyta
Nie zasługuje na szacunek człowiek, który dyskryminuje innych ludzi. I to na dodatek za wygląd. Miarą naszego człowieczeństwa jest to, jak traktujemy innych ludzi.

Gość vaskar
niech każdy pilnuje swoje dupska tak będzie najlepiej... ja nie lubię chudych bab i co...

Gość huehue, jak przyjdzie moda na
grube to chude nie beda zaslugiwaly na szacunek? W baroku juz to przerabiali. A mody sie teraz sszybko zmieniają, więc sie strzezcie:):)

Gość vaskar
dokładnie! W Baroku to były kobiety, cyc, tyłek, okrągłe bioderka... a teraz większość kobiet figurą przypomina 15 letniego chłopca... może to dobry kąsek dla geja lub pedofila, ale nie dla zdrowego faceta!

Gość przesolony rosołek
O czym wy mówicie ? Idealna kobieta to SZCZUPŁA kobieta a nie chuda !! Zaokrąglona ale tam gdzie trzeba czyli piersi. Wyraźne wcięcie w talii, zgrabna sylwetka i duże jędrne stojące piersi. To jest kobieta która kręci facetów a nie jakiś mastodont co swój obrzydliwy wygląd tłumaczy genami albo tym, że inne dziewczyny jedzą a tylko ona tyje :o Żałosne jesteście grubaski, żałosne...

Gość vaskar
kolego... ale to co się jednemu podoba nie musi się podobać drugiemu to że ty lubisz chude czy szczupłe, to nie znaczy że jak polska długa i szeroka wszyscy takie lubią... ja lubię jak kobieta ma baaardzo duży tyłeczek a niestety on się nie bierze z powietrza... http://www.youtube.com/watch?v=VMnjF1O4eH0 Pozdrawiam wszystkie grubaski :)

Gość Maryjetta.
Offerma to pewnie lysy kurdupel z malym fiutkiem wysmiany przez grubaske do ktorej zarywal bo zadna go nie chciala

W polskiej rzeczywistości ubezpieczycielem jest de facto państwo finansowane z kieszeni podatnika. Grubaski - stałe klientki opieki zdrowotnej - obciążają swoimi schorzeniami szanujących się obywateli. Nie mówię, żeby świń nie leczyć. Powinni mieć jednak świadomość, że korzystają z systemu opieki zdrowotnej w większym zakresie niż ludzie prowadzący mniej gnuśny styl życia. i dalej: Jeśli ktoś żre bez opamiętania, to znaczy, że nie wie, co to charakter, godność, człowieczeństwo. Kobieta, który stacza się do poziomu pochłaniającego wszystko tucznika, nie jest godna szacunku. Wziąć się za siebie, trochę honoru, samozaparcia. W USA ulicami suną opasłe potwory zadowolone ze swojego wyglądu - do tego właśnie prowadzi konsumpcyjny styl życia. Grubaski - wstydźcie się!

Gość olivia duhnam
a jakim prawem nalezy szanowac takie tepoty jak ty autorko?

Gość vaskar
ale mnie śmieszą takie faceciki jak kolega wyżej... człowieku nie potrafisz sklecić postu żeby nikogo w nim nie obrazić?

Gość vaskar
rozumiem że tuczniki i potwory to rodzaj komplementu...

Gość vaskar
ja nie mówię o treści... tylko o formie! Z resztą tak jak wspominałem, niech każdy pilnuje swojej dupy...

Gość głupich nie sieją...
olivia duhnam, jesteś fanką Fringe?:) Do autorki tematu: Popracuj nad sobą, bo widać, że jakieś kompleksy Cię zżerają... Żadny szczęsliwy, pewny siebie człowiek nie zołożyłby tak debilnego postu...:)

Gość olivia duhnam
glupich nie sieja oj tak:) jestem nalogowa ogladaczka Fringe

No dobrze ale sluchajcie. Ja NIE ROZUMIEM jak w dobie dzisiejszych udogodnien takich jak fitnessy, basen mozna byc grubym? Nawet jelsi brak funduszy mozna poswiecic te godzinke na bieganie po lesie, spacer, jazde na rowerze czy chociazby cwiczenia w domu. Jak tak mozna, czlowiek dostaje tak wiele a nie potrafi tego wykorzystac. Lepiej przez godizne dziennie nameczyc sie i byc pieknym i szczuplym niz cale zycie narzekac i sie meczyc. No ale chyba grubi ludzie tak wola..

A sama musialam niedawno zrzucic 15kilo. W pasie mialam 75cm a teraz mam 61. Nie chcilo mi sie, naprawde nie chcialo ruszyc tego tylka ale kiedy patrzalam na ubrania w mojej szafie, wktore nie moge sie zmiescic wzielam sie za siebei i teraz jestem szzcesliwa. Kupilam tez karnet na fitness gdzie zajeli sie mna instruktorzy, ktorzy tez podpowiedzieli mi jak mam sie odzywiac i jak cwiczyc w domu na problematyczne partie ciala

blueska - święte słowa !!! Ale im wygodniej jest narzekać, jęczeć, obrażać zadbane szczupłe dziewczyny wyzywając ich od anorektycznych tipsiar zamiast coś ze sobą zrobić. To jest żałosne :o Wiadomo, że łatwiej jest narzekać niż iść pobiegać czy pojeździć rowerem. Ale najważniejsze jest to, że one ŚWINIAMI nie stały się z dnia na dzień. Człowiek się powinien kontrolować. Widzi jak wygląda, ile waży i od razu powinien reagować a nie jak przytyje kilka ( dziesiąt ) kilo i jest lamet bo nie mogę schudnąć :o Grube, otyłe dziewczyny to zwykłe LENIWE KRETYNKI które jak nie zmienią się psychicznie to będzie nam rosło kolejne pokolenie zapasionych KOBIET - ŚWIŃ :o

Gość vaskar
a mi się podobają pączuszki i niech jedzą :) Sam wiem ile to przyjemności i nie zamierzam jej żadnej mojej kobiecie odmawiać :)

Gość vaskar
człowieku trochę kultury może... blu chociaż wyraża się jak człowiek...

A jak myslicie? Duzo jest grubych Polek? Czy waszym zdaniem to jest tak zauwazalne? Ja uwazam,ze sporo mlodych Polek jest dosc szczuplych

większość szczupłych :) analizując środowiska, w których się obracam ok. 20% Polek ma nadwagę ;) niestety coraz częściej te młode :o podczas gdy starsze panie są w formie

Wiktor Wackomerdacz -> czasem nawet jak ktoś chce schudnąć, to nie da się, bo ma wrodzoną otyłość i tylko operacja ratuje. To nie takie oczywiste:)

Jak nie da się schudnąć ? Zawsze się da. Potrzeba może więcej czasu na to, ale ZAWSZE SIĘ DA. Są kluby fitness, siłownie, są rowery i nawet coraz więcej ścieżek rowerowych, są baseny, no i odpowiednie jedzenie. Więc jak się nie da ??? Wymówki mi tu wstawiasz moja droga świnko, wymówki :classic_cool:🖐️

Ja akurat nie jestem jedna z tytułowych, więc to nie rodzaj usprawiedliwienia własnego lenistwa. Niektóre fakt, użalają się, bo przyzwyczaiły się żyć w tłuszczu i niewygodnie by było przejść się na siłownie. Poogladaj sobie czasem programy o otyłych babkach, które robią operacje żołądka, o tych mówię.

Gość vaskar
pytanie wszystkich specjalistów i wujków dobra rada... czy któreś z was schudło kiedyś więcej jak 20kg