Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkamarchewka33

rajstopy i dodatki do sukienki

Polecane posty

A w jakim stylu widzisz całość? Masz tutaj ogromne pole do popisu. Możesz wybrać pasek w groszki małą retro torebkę do tego odpowiedni makijaż i fryzura a będą lata 50. Gdy dobierzesz do tego torebkę nabijaną ćwiekami i ostra biżuterię będziesz rockową dziewczyną, koronka pudry i falbanki a będzie słodko, z perłami i mała kopertówką elegancko itd. itd. Co ci się podoba? Folkowe wzory, etno, paski, groszki, koronki, pepitka, kokardki, falbanki, barokowy przepych, zdobienia itd. Do tej sukienki pasuje masę rzeczy w wielu różnych stylach. Mam pomysły tą sukienkę na wiele różnych sposobów więc jak chciała byś wyglądać? Np. Ja w tej chwili maiłabym ochotę barokowy przepych. Wielkie ozdobne kolczyki z kamieniami np. szmaragdami do tego duży wisior wiszący na długim łańcuszku coś w stylu takiego "chrabąszcza" lub otwieranego puzderka. Do tego małą ale ozdobna torebka pudełko z bardzo ozdobnym zapięciem lub materiałem. Luźny kok. Jednak z drugiej strony lubię też etno więc ciemno zielone butelkowe rajstopy etniczny bardzo ozdobny naszyjnik i bransoletki prosta mała torebka może coś z wężowej skórki w stylu safari. W wypadku tej sukienki możesz tworzyć cuda bo jej fason i czarny kolor nie ograniczają cie w żaden sposób.

Gość ewkamarchewka33
szczerze mowiac ja nie mam zadnych pomyslow. rockowo - to ja :) ale pomysl zielonych rajstop bardzo mi sie podoba. bardzo zalezaloby mi przede wszystkim na kryjacych rajstopach - czarne odpadaja

Gość bogini swojego pana
Pomysł nibys na zielone rajstopy jest wart rozpatrzenia. Mogę Ci polecić z czystym sumieniem rajstopy Marilyn Microshine 100, są one dosyć grube, co za tym idzie całkowicie kryjące, a do tego mają cudowny ciemnozielon kolor (ja go nazywam zgniły zielony), niektórzy butelkowy. http://www.soyelle.pl/MICROSHINE-100-rajstopy-blyszczce-kryjce-Marilyn-czarne-szare-czerwone-lilowe-niebieskie-zolte-brzowe-khaki-granatowe-p920.html Ładnie się mienią, ale nie tak obrzydliwie mocno, i wyglądają super na nogach.

Gość ewkamarchewka33
więc jakie konkretnie dodatki do zielonych rajstop ?

Gość ewkamarchewka33
proszę o pomoc

Gość uppppupppp
up