Mlyneczka 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 Hejka dziewczęta, od wczoraj zaczęłam zażywać tabletki Jasmin lekarz mi przepisał, na początku przez 3 lata brałam Microgynon 30 dobrze się czułam ale do czasu po 3 latach strasznie przytyłam może nie tak mocno, ale z wagi 56 na 63... i wiec postanowiłam pójść do lekarki Mojej i zapytać eis o zmianę tabletek to zaproponowała mi Jasmin. Czytałam dużo pozytywnych, negatywnych postów na temat tych tabletek, Jedynie co mnie uwiadamia ze po nich się nie tyje. Czy któraś z was Je zażywa ? Jeśli tak to proszę napiszcie jakie są po tym skutki, Ja wczoraj wzięłam pierwsza o 20:00 godzinie to mnie głowa bolała, podobno organizm musi się przyzwyczaić i w nocy miałam lekkie mdłości. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mlyneczka 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 ????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natuska85 Napisano Kwiecień 20, 2011 Ja biorę już 6te opakowanie. Na początku miałam problem z wahaniami nastrojów, już myślałam, że trzeba będzie zmieniać, ale teraz czuję się dobrze. Nie zauważyłam więcej skutków ubocznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach