Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??

Co mam zrobić by chłopak znów zaczął mnie Kochać??

Polecane posty

Gość ??

Mam poważny problem! Pomocy... Jestem z chłopakiem od paru miesięcy.Kocham go bez granic,nie oczekując nic w zamian.Czuje się przy nim tak wspaniale nie musząc nikogo udawać!Jest jak moja przyjaciółka Na początku było super po prostu cudownie.Czułam,że mnie Kocha i że mu zależy wiele razy to udowodnił.Od jakiegoś czasu jest zle.Często się kłócimy.Mało piszemy widzę po nim że coś jest nie tak.Pisze do mnie tak oschle jak kolega do koleżanki.Napisał mi że już mnie tak nie Kocha jak kiedys że już tak nie tęskni.Jak jesteśmy razem to jest wspaniale a jak jest sam w domu to mowi ze tak nie teskni nie mysli i ze ma uczucie jakby byl sam i ze mu z tym dobrze.Czuje ze przestaje mnie Kochac.Ja bez niego nie umiem zyc tak bardzo o pokochalam za jego dobroc bezinteresowność i czułość jakiej nie czułam z zadnym ;(;(Co mam zrobić nasz zwiazek wisi na włosku Nie chce go stracić Czuję że go trace Mam dać mu wolność pozwolić odejść??Co mam zrobić żeby jego uczucia wróciły?? Pomóżcie!

Gość Filipsonka
najlepiej nic, nikogo nie zmusisz do milosci a kazde twoje staranie moze miec odwrotny skutek...

Gość ??
Wiem ale On jeszcze do niedawna Kochał mnie bardzo widzialam to po nim a teraz jest tak inaczej...Mowi ze mnie Kocha ale nie tak jak kiedys.;(Czemu to tak boli;(?

Gość Filipsonka
a pytałaś go z jakiego powodu jego miłość osłabła?moze pogadaj z nim szczerze co się dzieje i czy chce odejść skoro miłość słabnie, powiedz mu, że albo cię kocha i jesteście razem a jeśli nie to ty nie chcesz cierpieć będąc z kimś kto przestaje cie kochać

Gość ??
Pytałam rozmawiałam to mówi że to tak samo przyszlo ze jak jestesmy razem to jest cudownie i czuje ze bardzo mnie kocha i ze mu zalezy i wogole nie mysli wtedy o rozstaniu a jak jest sam to juz co innego czuje.Mówi tez ze to moze przez to ze tak czesto sie spotykamy to nie ma czasu na tesknote i ze za bardzo sie przyzwyczail do mnie i ze juz wie ze mnie ma i wiesz tak jakby nie musial juz sie starac:( :( Nie wiem co zrobie jak naprawde sie rozstaniemy :( Tak go kocham ze na sama mysl mi niedobrze serce bije mi jak dzwon i nogi mam jak z waty:(To takie uczucie ktorego nie zycze nawet najgorszemu wrogowi;( czym sobie zasluzylam bylam za dobra??

Gość jak to kto?
ja pierdole , miłość od kilku miesięcy? chłopak znudził się tobą i musisz to zaakceptować, pierwsze emocje opadły i chuj. i niech zgadne? macie po 17 lat?

Gość ??
Nie ja mam 20 lat i duzo juz przeszlam ciagle mnie tylko rania ....bo kurwa najlepiej byc sztuczna laska co sie pierdoli i kazdy moze miec wtedy moze bylabym szczesliwa do chuja tak??

Gość Filipsonka
nie wiem co ci poradzić, może unikaj przez jakiś czas spotkań z nim, mów, że nie masz czasu, nie odbieraj też każdego telefonu od niego niech nie myśli, że tylko czekasz na wiadomość od niego... Pamiętaj, że jeśli zauważysz, że facetowi nie zależy to lepiej rozstać sie teraz niż po kilku latach z jeszcze bardziej złamanym sercem, bo co Ci da to, że teraz będziesz się starała go zatrzymać i może nawet Ci się uda jak za jakiś czas odejdzie i już nic nie bedziesz w stanie zrobić...

Gość jak to kto?
nadstawilas już mu dupy?

Gość ??
Masz racje ale i Kocham go i pewnie dam mu odejsc ...tylko nie wiem co ja ze soba zrobie nie wytrzymam tego ...To jest straszne...plakac mi sie chce na sama mysl...a bylo tak fajnie spedzalismy czas i widzialam jak sie stara jak mu zalezy:( Do tego co pytal o dupe tak Kochalamn sie z nim to byl moj pierwszy raz...

Gość ??
Jeśli Chodzi Ci o takie sprawy to nie produkuj się ja nie z tych latwych,sztucznych i bezuczuciowych lasek;*

Gość gość
Byłam w podobnej sytuacji i zamowilam urok miłosny na magicznerytualy.pl . Niedługo po tym odzyskałam miłośc faceta:) może to jest jakiś sposob.

Gość gość
za bardzo mu sie narzucasz

Gość gość
mnie tez to spotkalo i co mam robic

On czuje Twoją desperację i ciśnienie, ma Cię w garści na 100% Musisz wyluzować. Nie mam tu na myśli "udawanego chłodu", ale delikatnie zdystansowaną postawę. Im bardziej będziesz go wypytywać o uczucia, tęsknotę im bardziej będziesz drążyć temat, tym gorszy efekt osiągniesz. Ochłoń. Tyle i aż tyle.

Gość gość
Witam wszystkich. Rozstałem się z dziewczyną niecałe 7 miesięcy temu. Było to nasze trzecie rozstanie, ale też najdłuższe, a ja wciąż ją kochałem i nie wiedziałem co robić, Poprostu stwierdziła, że nic do mnie nie czuje i odeszła... Nasz związek był cudowny, nie byliśmy ze sobą długo(bo tylko rok), ale mieliśmy wspólne plany na przyszłość, rozmawialiśmy dosłownie o wszystkim... Wiem, że byłem dla niej za dobry(prezenty, kwiaty itd.)...co tylko chciała to dostawała...jednym słowem zagłaskałem ją i to był mój największy błąd. Odezwała się po pewnym czasie, porozmawialiśmy sobie i stwierdziła, że możemy być bardzo dobrymi kumplami, ale nic więcej. Dla mnie to było za mało. Skorzystałem z oferty uroku miłosnego na stronie http://urokmilosny24.pl i niedługo po tym ona znowu była moja i nie powróciła jako przyjaciółka tylko jako moja kobieta.

Gość gość
Przestań za nim latać, olewaj, zobaczy co stracił i sam zacznie za Toba latać.

Gość Lilia9696
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Jestem pewna że magia działa ale trzeba być cierpliwym. Sama czekałam 5 miesięcy ale w końcu chłopak wrócił. Wybrałam białą magię ze strony http://magia-anielska.pl i mogę polecić.