Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola9292

Czy walczyć?

Polecane posty

Gość ola9292

W Piątek rozstałam się z chłopakiem byłam z Nim około 2 lat . Strasznie to przeżywam ale mam się dzisiaj z Nim spotkac oddać mu resztę jego rzeczy . Poszłam w Sobotę na dyskoteke ale tylko po to by zobaczyć jak się zachowuje , i widziałam tego czego nie chciałam - tanczył z laskami itp , był pijany . Jeszcze wcześniej pisał z dziewczynami .... Czy walczyć o to ?

Gość ??
Absolutnie nie walcz bo jesli juz raz pokazal Ci jakim jest bezwartosciowym zerem i pustakiem to tak bedzie caly czas ... Daj sobie czas jest najlepszym lekarstwem z czasem zapomnisz:) Pozdrawiam:)

Gość ola9292
Ja o tym wszystkim wiem ... ale serce nie sługa ! już nie wiem co mam robic .......

Gość ??
Wiem Kochana ale spójrz będziesz walczyć a kto Ci da gwarancję ze znow tak zrobi i może cierpieć będziesz jeszcze bardziej nie badz naiwna! Zrob to co uwazasz za sluszne ale pamietaj 2 razy sie nie wchodzi do tej samej rzeki;)

Gość Słoń belgijski
>> Poszłam w Sobotę na dyskoteke ale tylko po to by zobaczyć jak się zachowuje , i widziałam tego czego nie chciałam - tanczył z laskami itp , był pijany . A tak szczerze mówiąc, co on powinien według ciebie robić na dyskotece? Tańczyć z chłopakami? Jak pytasz "czy walczyć" to dobrze abyś najpierw określiła, kto jest twoim przeciwnikiem, którego chcesz zniszczyć, bo na tym polega walka.