Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbrox

Jak facet okazuje zainteresowanie na poczatku

Polecane posty

Gość xbrox

Jak facet okazuje zainteresowanie na poczatku znajomosci? co robi wtedy? i jak poznac ze mu zalezy?

Gość Słoń belgijski
To jest proste jak chłop. Jak facet jest zainteresowany kobietą, to chce się z nią spotkać jeszcze raz.

Gość fewrfwe
Jeśli jest zainteresowany to włoży ci do ust swojego penisa.

Gość xbrox
ale oprócz tego że chce się dalej spotkać jakie daje oznaki??

Gość ilooreo
-wpatruje sie w ciebie maśanymi oczami i usmiecha (wersja dla odwazniejszych, otwartych facetow) - ale ogolnie łapiesz go czesto ze jego wzrok zatrzymuje sie na Tobie, gdy jestescie np. w towarzystwie - apropo towarzystwa, sytuacja: jest głosno, kazdy gada, a gdy Ty cos powiesz on natychmiast to wychwytuje i komentuje, odpowiada lub smieje sie, zalezy. Moja sytuacja: siedzimy w grupie, potrzebuje otwieracz do piwa, wszyscy gadają, ja burcze pod nosem do siebie nawet na nikogo nie patrzac "kurcze potrzebny mi otwieracz..", 10 sekund, a on lata po wszystkich i szuka otwieracza i mi podaje jak trofeum:D - dotyka, przytula - i zwroc tez uwage na taki szczegol: stopy skierowane w Twoja strone gdy siedzi swiadcza o sympatii Ale generalnie to jak nie jest dzieciakiem to powinnas czuc ze jest Toba zainteresowany - proponuje spotkania (nawet pod byle pretekstem nie koniecznie randki), chce miec Twoj nr, chce z Toba rozmawiac itd.. Ale ogolnie faceci to chuje.

Gość andrrrr
i pomyśleć ,że wszystko po to żeby zaruchać.. 🖐️