Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna przwda o moim misu

moj facet niechodzi do kosciola :((

Polecane posty

Gość smutna przwda o moim misu

nawet w swieta chodz tweirdzi ze wierzy....nie umiem na na niego wpłynoąć zeby zaczol chodzic...ja chodze co niedziel i zyje

Gość Słoń belgijski
Lepiej zostaw go już teraz, bo potem będzie ci przykro patrzeć, jak idzie do piekła.

Gość lu-cyferek
ja też mam nie po drodze i nie namawiam nikogo, jest coś takiego jak wolna wola, daj chłopu spokój

Gość jfdsjfoiasf
a co Ci to przeszkadza? Jesli ci nie pasuje to poszukaj takiego, ktory chodzi i sprawa zalatwiona. Najgorsze jest zmuszanie do czegos, czego sie nie chce robic.

Gość wprowadzona w błąd lewaczka
Piszę tutaj, bo nie mogę założyć nowego tematu. Lewiatan - to do Ciebie: przez Ciebie i Twoją stopkę zhańbiłam się współpracą z kościołem: Z ciekawości kliknęłam w link poomoc.pl i pomyślałam, że to w sumie pożyteczna stronka i nie zaszkodzi mi poklikać. Co się okazało: Habitat oraz Okruszek to organizacje związane z Kosciołem Katolickim, którego nie popieram i nigdy świadomie bym go nie wsparła, gdybym nie została do tego skłoniona podstępem: o tym, że te organizacje są kościelne można dowiedzieć się dopiero kliknąwszy w link, a klikając już wspiera się czarną mafię, czego nie można cofnąc. Przestrzegam wszystkich - nie bądźcie tacy głupi, jak ja. Strona główna poomoc.pl sugeruje, że zamieszczone poniżej linki to organizacje pożytku publicznego - a wiadomo, że kościół do nich nie należy.

Gość ghjh
zaczoł? skończyłaś podstawówkę?