Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina211lllllllllllllll

czy byłam molestowana seksualnie?

Polecane posty

Jako dziecko mój wujek co prawda mnie nie dotykał itd, ale np mówił różne rzeczy których nie powinien. np było jakieś zdjęcie gołej pani a on ,, zobacz , ta pani jest goła" ,a miałam wtedy mniej jak 10 lat.. albo pamiętam ,że rozbierał moje lalki i mi pokazywał,że np tu kobieta ma piersi itd.. pamietam też,że jakoś dziwnie lubił moje towarzystwo ,sadzał mnie na kolanach chetnie , całował ,,w czółko "..albo robił masaż barków.. wtedy nie wydawało mi sie to dziwne ,ale teraz jak o tym pomyślę..

Tak sobie myślę ,że to duże szczęście ,że się dalej nie posunął.. bo wtedy bym pewnie miała jakiś uraz do seksu itd. a tak to jest ok nawet jako dziecko nie odczułam ,żeto dziwne bo wtedy sie interesowałam seksem ,a onmi tak wszystko pokazywał na tych lalkach.. ale teraz wiem ,że to było przegiecie

up

Gość margeritttttttttttttttttttttta
moze Cie dotykał ale nie pamietasz?

Gość Ja myślę..
Wiesz co ja też miałam kilka przegięć może tak naprawdę nic złego mi nie zrobili ale ja jakoś teraz to wspominam z niesmakiem . Pamiętam jak jeden wujek kiedyś poklepał mnie po gołej pupie ręką (sadził mi ręke pod getry i poklepał" jak oglądałam bajke mialam może z 7 lat może to był taki objaw "czułości" on miał córki mniej więcej w moim wieku ale poczułam się wtedy bardzo nieswojo i nie chciałam żeby więcej tego robił. Inny wujek ma zwyczaj ze swoimi dziecmi całowania w usta na przywitanie i kiedyś jak mialam może z 8-9 lat jak go odwiedzaliśmy z rodziną i poszłam się z nim przywitać cmoknął mnie prosto w usta też miałam straszny niesmak :P. No i dziadek jak wkraczałam w wiek dojrzewania pokazał mi w którym miejscu wyrosną mi "cycuszki" :o

nie wiem mam nadzieje ,że nie :O ale chyba takie rzeczy to się pamięta ale jakbyście oceniły jego zachowanie? w tych czasach to nawet karalne jest chyba no nie? nawet jeśli to tylko słowa itd.. zawsze odnoszę się do niego z dystansem nie tak jak do innych członków rodziny

Gość 23 goda 31 zębów + 4 osemki
przesadzasz moim zdaniem.

to zachowania na skraju molestowania. mogą wskazywać na jakieś zboczenia, czy lekką pedofilię i wymienionych osób ale nie było to molestowanie w sensie prawnym. co do pytania utorki to moim zdaniem, o ile nic więcej się nie działo, to nie byłaś molestowana i możesz spać spokojnie;)

Gość problem z zebami
eh, a moj ojciec rodzony jak sobie teraz tak pomysle to powinien siedziec za kratkami..bo dotykal tak z nienacka nmoje piersi...eh nienawidze jego to prawda...kiedys mu nawet podrapalam rece jakies 2 lata temu bo tez chcial mnie dotknac...a mam 24 lata porazka jak sobie pomysle..jak chyba jeszcze raz cos takiego zrobi to zglosze na policje chociaz juz mu to mowilam i jakby sie opanowal,..jedno szczescie, ze nie mieszkam z nim

i co tam jeszcze.. takie głupie teksty ,że np ,,kobieta potrzebuje mężczyzny ,a mężczyzna kobiety" albo jak miałam z 12 lat ,że skoro mnie boli brzuch to ,, niedługo może siępojawić cos co sie pojawia co miesiac".. albo coś tam o majteczkach mówił nie pamiętam już co, ale to też nie było zbyt stosowne.. W sumie tak się zastanawiam czy nie ma skłonności pedofilskich bo żony np nie ma .. ma syna tzn mojego brata ciotecznego ,ale z kobietami nigdy sobie życia nie ułozył ..

Gość Januszek..........
Moim zdaniem wujek ma problem.

współczuje :O to już naprawde jest molestowanie .. takie obmacywanie .. choć np w stanach molestowaniem są nawet seksistowskie żarty ,a w pl molestowanie to gwałt kiedy są jeszcze tego dowody taka smutna prawda

nie mam młodszego rodzeństwa .. ale niedlugo mój brat cioteczny będzie miał dziecko to pewnie dziadek czyli mój wujek będzie sie nim zajmował.. ja bym sie osobiscie bała z nim zostawiac moje dziecko

Gość kasia_beb
cześć, szukam kontaktu z osobami molestowanymi przez kobiety. kasia.beb@poczta.onet.pl Pozdrawiam serdecznie, Kasia

Gość GDj
Małe dziewczynki mają coś w sobie że podniecają facetów. Ja też odczuwam taki pociąg do dziewczynek. Nie molestowałem żadnej ale gdy się zaspokajam fantazjuje o takich 8-12to latkach.