Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesetem chora

25 letnia kobieta jest juz stara ,,,

Polecane posty

Gość wszyscy mi mowia,ze wygladam
akurat tyle mam i co ? mam skore jak jedwab :P i co? wg Ciebie za rok bede starucha:D?Jestescie smieszni:D

Ja mam skonczone w ubieglym grudniu 28 lat. Wiem, ze wedlug Polek to juz stara baba jestem. :D Co powiecie gdy skonczycie 40 lat? Rozaniec i pod piec? :D Jestem mloda i potrafie sie cieszyc kazda chwila, lapac szczescie. Narzekac bede jak skoncze 50. Byc moze... :) Nawet babki po 50-tce potrafia byc zadbane, atrakcyjne i sexy. Jejku, wspolczuje kobietom, ktore maja 30 i czuja sie stare i bezwartosciowe. :( ZDZ -------> kurka wodna, to Ty juz 30? A ja myslalam, ze mlodsza ode mnie jestes!!!!!

Gość o kurka major of london
a ja myslalam po twoim foto,ze y masz50:O

a ja mam 33 lata i czuje sie zajebiscei mlodo,z ludzmi w moim wieku spotykam sie sporadycznie bo gadaja tylko o dzieciach i programie tv,albo z kolei sa jakimis alkami :P mam mlodszego faceta,wychodze czesto,wyjezdzam co jakis czas,mam cudowna szescioletnia coreczke,fajna prace i jest mi generalnie o wiele lepiej niz 10 lat temu,gdy mialam pryszcze ,bylam niesmiala i nie wiedzialam czego chce

Gość 43 latka
a ja mam 43 lata,niedawno zostałam babcia i nie czuje się stara :), mam młodego męża i powoli daje namówic sie na dzidzię :) jak miałam ok 30 tki tez myslałam że jestem juz stara

Ja mam 36 lat a czuje sie szczęsliwa i młoda. To wszystko zalezy od trybu życia jaki prowadzicie, od tego jakiego macie partnera, przyjaciół. Moje zycie jest piekne mam męża dwoje dzieci córkę która ma 17 lat i synka który ma 2 latka. Pracuje na codzień. A poza pracą wiecznie cos robimy. Spędzamy czas z przyjaciółmi na róznych wyjazdach, imprezach. Szalejemy nieraz jak małolaci i chyba to sprawia że wiecznie czujemy się młodzi. W moim życiu nie mam monotoni, nudy, bezczynności. Więc myśle że styl życia brak miłości, brak osiągnięć życiowych sprawia że czujemy sie nieszczęśliwi starzy

Gość Siksa18
jak ja kocham takie kółka wzajemnej adoracji:) buahahahah tylko ci wasi mężulki oglądają się za nami na ulicy:) i fantazjują hehehe

Gość Siksa18
43 latka chcesz być babcią dla swojego dziecka? w twoim wieku to już menopauza niedługo hahahaha a ty o dziecku myślisz? opowiem pani coś, mojej mamy koleżanka miała męża młodszego o 4 lata nadskakiwał jej, moja mama pamiętam jeszcze mówiła, że jednak dla miłości nie ma granic .... jak urodziła dziecko a miała wtedy lat 36 to ją zostawił dla młodszej,

Gość Siksa18
agais gdybyś czuła się młodo tak jak piszesz to byś i tak wyglądała.... nie musiała byś nic w sobie zmieniać a jednak...

Gość Siksa18
Mayor of London jeśli to Ty na zdjęciach, to wyglądasz na dużo starszą niż 28 lat,

Gość Ja mam juz 34 lata
Nie powiem, ze wygladam na 18, bo tak nie jest ale czuje sie nastka. Ale ponoc na starosc ludzie dziecinnieja :D

Gość Ja mam juz 34 lata
Pamietam jak mialam pare lat to mi sie nastolatki wydawaly starszakami (no i byly). Potem jak mialam nascie to nie chcialam dozyc 20, bo to juz dla mnie starosc byla, potem tak samo z dociagnieciem do 30. Teraz uwazam tez, ze wciaz jeszcze jestem mloda :classic_cool:

Gość Ja mam juz 34 lata
Aaaa i nie chodze do lekarzy, zeby mi przypadkiem nie zdiagnozowali jakiegos artretyzmu, zacmy, cukrzycy czy HGW czego jeszcze ;)

Gość a ja mam dopiero 36 lat
i wcale..a wcale nie czuje sie staro :). nie mam czasu na rozmyslaniem o swoim wieku :).

Gość jak będę brali
koorwa, w tym pojhebanym kraju baby tylko narzekają i marudzą, że sa już stare i przegrały życie. Koorwa, nie idzie tego już znieść i wytrzymać. Wypiehdalam do Kanady, jak babcie kocham. Tam niedźwiedzie i drzewa są mądrzejsze od polskich, sfrustrowanych bab :O

Gość jak będę brali
to dla was przegrańcy: Life, it seems, will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters, no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free Things not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Can't stand this hell I feel Emptiness is filling me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now he's gone No one but me can save myself, but it's too late Now I can't think, think why I should even try Yesterday seems as though it never existed Death greets me warm, now I will just say goodbye, *Goodbye*

Gość jak będę brali
dla kretynek, które zamiast uczyć się angielskiego wolały piłować pazury i myśleć tylko o jędrej doopie, tłumaczenie. Rodzaj sobie zmieńcie, przegrane zera i idźcie tą drogą jak podmiot liryczny: Życie wydaje się rozpływać Odpływając coraz dalej z każdym dniem Gubię się wewnątrz samego siebie Nic się nie liczy, nikt więcej Straciłem wolę by żyć Po prostu nic już więcej nie mogę dać Nie ma już dla mnie nic więcej Potrzebuję końca, który mnie uwolni Rzeczy nie są już takie jak dawniej Czegoś brakuje wewnątrz mnie Śmiertelnie zatracony - to nie może dziać się naprawdę Nie mogę wytrzymać tego piekła, które czuję Wypełnia mnie pustka Aż do agonii Coraz większy mrok wypełnia każdy świt Kiedyś byłem sobą, ale ten ktoś już odszedł Nikt inny tylko ja mogę siebie uratować- ale jest już za późno Teraz nie mogę już myśleć- zresztą po co w ogóle próbować? Wczorajszy dzień wydaje się nigdy nie istnieć Śmierć wita mnie czule- teraz mogę tylko się pożegnać

Gość pocahontas8k
A ja mam własnie 25 i nie widzę u siebie zadnych objawów starosci :P Od prawie 5 lat jestem szczesliwa mezatka i mamusia wspaniałego synka. A mąż cały czas powtarza mi ze niejedna 18-stka mogłaby pozazdroscić mi takiego wyglądu (zwłaszcza ze w lipcu ubiegłego roku urodziłam syna ) Takze kobitki troche wiecej wiary w siebie :)

Gość ale powiedz kobieto
ale powiedz JAK, JAKIM cudem młoda kobieta ma u siebie widzieć oznaki starości ???!! JAK, pytam ????!!!! Jeżeli ktoś jest stary w młodym wieku, to powinien sobie palnąć w łeb i nie zatruwać innym życia !!!!

a co ja w sobie zmienilam? o silikonki chodzi? haha to nie kwestia wieku,cycki moga zwisnac po pierwszym dziecku nawet gdy sie je urodzi majac 20 lat :) i pewnie,ze mam troche zmarszczek,jednak glownie takich od usmiechu :) i-lubie je :P

wygladam z cala pewnoscia starzej niz Ty,sikso 18,ale nie na moje 33 lata. poza tym moj chlopak zawsze wolal starsze haha nie kazda dziewczyna tak ma jak ja,ale ja naprawde dopiero niedawno wypieknialam na maksa-tzn na mojego maksa ;) nie jestem jakas mega pieknoscia,ale wygladam najlepiej w moim dotychczasowym zyciu. i czuje sie tez najlepiej.

A ja mam 25, a wyglądam na 19 :P a jak będę mieć 35, to będę wyglądać na 27 ;) tak coś czuję :P hehe a całkiem poważnie, to czasami tez czuję się dość staro - szczególnie dlatego, że jestem samotna, mieszkam z rodzicami i dopiero co zaczęłam studia :D