takajedna12 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 witam od paru miesiecy niemam okresu i klojacy bol po lewej stronie jajnika...mam tez czeste bole glowy...w ciazy niejestem bo robilam testy...kilka osob powiedzialo mi zebym sprawdzila czy to nie torbiel, tymbardziej ze staram sie zajsc w ciaze i nagle niemoge...jakie sa objawy tego?? prosze o pomoc ps: sorki za bledy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takajedna12 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mi09 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 Mozliwe, że to torbiel, mnie brzuch pobolewał 2 tygodnie z lewej strony, koło jajnika, miałam bóle głowy, nudności, ciągle to bagatelizowałam, ale jak mnie chwycił ból, tak silny, że nie mogłam juz chodzić to od razu dostałam skierowanie do szpitala. Podłaczyli mnie do kroplówek przeciwbólowych, dostałam pare zastrzyków, czopki do kiszki stolcowej, tabletki i po 7 dnich wyszłam do domu, po miesiączce miałam się zgłosić do kontroli, na szczęście obyło się bez operacji bo torbiel (4,5cm na 3,9cm) się wchłonął :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takajedna12 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 dzieki....:* ja rzeczewiscie musdze sie wybrac bo mam dokladnie takie same objawy...ostatnio w pracy bylam musialam podniesc cos ciezkiego to taki bol mnie zlapal klojacy w jajniku ze niemoglam zostac dluzej...a staram sie o dzidzie i sie boje..,.tyle ze mieszkam w londynie a ci angielscy lekarze potrafia bagatelizowac nawet gorzej niz my,,,,eh:( a polscy lekarze tu kosztuja...no ale coz powiem ze chyba mam cyste i niech sprawdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zowiels Napisano Maj 3, 2011 zrob sobie kolkoskopie u jakiegos dobrego gina np u dr Swidraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach