Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowiarek85

Naprawde wierzycie ze Jezus zmartwychwstał?

Polecane posty

Gość niedowiarek85

???

Gość lejla28
chyba cie pogięło ...pewnie ze nie wierze

Gość heniuk76
Byłem w ostatnim roku na Golgocie i wierzę że umarł i zmartwychwstał!

Gość sara3535
Wiara nie zaklada dociekania co jest prawda a co jest niemozliwe. Kazdy ma prawo wierzyc w co chce. Jest powiedzonko "slepa wiara " bo wierzyc to znaczy nie dochodzic, nie dociekac , wierzyc. I jak Ci mowia ze biale jest biale , a czarne jest czarne , to tak jest i koniec.

Wiara nie zaklada dociekania co jest prawda a co jest niemozliwe.------------czyli można wierzyć dosłownie we wszystko ?:) ale w czym to może człowiekowi pomóc ?:D jeśli uwierzysz w ewidentną bzdurę ?

Gość heniuk76
Byłem na górze oliwnej gdzie Jesus wstąpił do nieba!

Gość gdeljyirut
Kto wierzy ten wierzy ;] ludzie wierzą nawet ze Elvis jeszcze żyje więc w Jezusa tym bardziej wierzą co poniektórzy.

Gość heniuk76
Elvis nie żyje na żiemi, a Jezus zmartwychstał!

Gość zycietoniechlebzmaslem
A oto mój ostatni wynalazek, który tu wklejam - najnowszy blog z serii POKUTA I NAWRÓCENIE 🌼 Może jestem nudna, ale starczy mi na za rok też. W tym roku miałam MARNY Wielki Post - choćby wcale, ale naskoczyli na mnie źli ludzie i ZMUSILI do tego bym toczyła wojnę religijną, a ja nie jestem zbyt religijna - jeszcze wojna religijna. Ja uważam, że religia to sprawa indywidualna jest wiecie a w pracy mam kwalifikacje albo są zasady. To zasad nie ma, niczego nie ma, przez takie ZŁE osoby nie mam pracy do dziś. ZŁE, ZEPSUTE - te są popierane przez Kościół, ale są w tym Kościele też rzeczy dobre wiecie i tych należy pilnować. Wszystkie poniższe teksty na moim blogu wzięłam ze strony www LAUDATE.pl - są tam teksty na Wielki Post i na adwent - polecam je bardzo a także lekturę mojego bloga, w którym nic nie ma o zmartwychwstaniu, ale uwierzcie mi POKUTA I NAWRÓCENIE to jest to. Ten cały świat to jedna pycha a jak trochę popokutujesz i sie nawrócisz to osiągniesz wiecej niż - nie wiem co - ale tak powinno być. No w tym roku nic mi nie wyszło, ale w przyszłym zabieram się ostro znowu za POKUTĘ I NAWRÓCENIE gdyż już dziś doszłam do wniosku, że nic więcej nie ma już dla mnie sensu powiem wam i u końca Wielkiego postu ja nadal głowa popiołem i dalej to samo. A oto mój najnowszy blog - ZAPRASZAM: http://wielkipostpokutainawrocenie.blogspot.com/