Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rf3enfinofgiln

faceci z neta

Polecane posty

Gość rf3enfinofgiln
ZDZ :) up!

Domową Żonę wyjaśniłem sobie sam ale teraz rozumiem że Twoj nick nie ma nic wspólnego z obecnym stanem rzeczy i jest wynikiem tylko i wyłącznie wyobrażni i inwencji twórczej ? :) Że kobieta jest tą kobietą z która piszesz też nigdy nie wiesz :)

Gość pralka anemiczki
podejrzewam ze oprocz tego jest dosłownym tłumaczeniem serialu desperate housewives :-) nie ma za co

Gość rf3enfinofgiln
ale filozofujecie na moim watku :) a ja mam pomysla, zeby sie umowic przez net, ale sie boje :(

Gość rf3enfinofgiln
arm popieram :) nikt z was nie umowil sie na seks przez neta? :)

ZDŻ -> Ale np taki ja chetnie też bym się dowiedział kim jesteś :) Co masz na myśli mowiąc sesja ? :)

pralka anemiczki --> strzal w dziesiatke, chociaz serialu nigdy nie ogladalam. ale z tego co tam widze to te babki calkiem w miare :). moge sie z nimi utozsamiac. raczej mi na tym nie ubedzie. chociaz ktos mi ostatnio pisal, ze moje zyciejakie tu na kafe niby-kreuje jest jak "sex and the city", tu martini z psiapsiolkami, tam zumba, spik inglish etc. :) rf3enfinofgiln --> nie chce byc ordynarnie - infantylna, ale jak to mowia u nas na wsi: do odwaznych swiat nalezy.

Gość faceci z netu jacy sa?
pewnie rozni, ale ja trafilam na bardzo fajnego, warto chwile porozmawiac poprzez gg, rozmowy telefoniczne sa bardzo wazne, i wtedy przynajmnej sa wieksze szanse na właściwe "rozpoznanie" osoby z drugiej strony

Gość ala8686
mam dwóch sprawdzonych jezeli jesteś zainteresowana:) piszę maile, na gg, czasami jak jest chemia to spotykamy się na kawie, jak mi się podoba, jest elegancki i pachnący to idzemy gdzies do hotelu, z reguły tak z tydzień z nim pisze chyba ze mi się strasznie podoba:)

ZDŻ -> Jestem w szoku ilości, jako "stara wyjadaczka" na tym forum możesz książke z pewnością o kafet napisać :P

Gość ala8686
a jaki masz pomysł?:) podaj jakieś imię:)

acee, zona na priv idzta co do pytania to ja jeeszcze nie, ale nie widze powodow poki co przeciwko, przy czym pewnie pierwsze spotkanie powinno byc gdzies na neutralnym polu a jak sie sytuacja rozwinie to sie okarze co dalej

Dalas teraz do zrozumienia ze z pewnoscia te poczatki byly dosc ciekawe xD

Gość rf3enfinofgiln
ZDŻ- tak, sam seks :) potrzebuje tego juz bardzo

Gość ala8686
a jaki jest Twój typ męzczyzny rf3?