Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purytanin ubioru

jestem facetem i mam awersję do legginsów u kobiet

Polecane posty

Gość purytanin ubioru

to chyba przez to, że widuję często jak na ulicy paradują grubaski w legginsach. moja dziewczyna na szczęscie nie chodzi w tych anty-kobiecych "spodniach" ale boję się że zachce chodzić, bo jest szczupła i pewnie by wyglądała nieźle (wg innych ) tylko ja nie lubię legginsów czy ktoś podziela moje zdanie?

Gość Ja nie lubie bo wygladaja jak
bielizna. Uwazam, ze nie powinno sie na codzien nosic obcislych ciuszkow i legginsow jako spodni. Poza tym najbardziej mi sie kojarza z wf ale najgorzej w nich wygladaja faceci na rowerach

Gość jestem kobieta i podzielam
co druga ma to teraz na tylku ..... masakra

Gość a ja powieeem taaak..
ja nosze jeansy lub spódniczki i żadnych legginsów. No nie cierpie tego. Wszyscy mają 'swój' styl i chodzą w legginsach. Co druga chodzi w tym czymś po ulicy. Masakra.

a ja bardzo lubie leginsy, jestem zgrabna, szczupła więc mogę sobie na nie pozwolić. Ale do wszystkiego nalezy sie ubrać z rozsądkiem i mieć do tego jakąs tunike by tyłek nie był odkryty, bo to dopiero wtedy nie ładnie wygląda. Rozumiem ze rurek tez nie lubisz bo nosi je 3/4 polek??

Gość faktycznie pelno tego jest
a laski w tym czymś wygladaja jak ku*wy w śpiochach

zakładam czasami legginsy :D uważam, że są wygodne, a moje nogi dobrze się w nich prezentują ;)

Gość purytanin ubioru
powiedzcie mi, pewnie wiele lasek tutaj zna się na modzie, kto to wprowadził i wymyślił że to się nagle stało modne? jaki hukowy stylista czy producent? albo jaka znana laska pierwsza założyła?

Gość faktycznie pelno tego jest
zawsze jakis kretyn wymysli jakies badziewie zaloży jedna, potem druga i tak robi sie to modne jak inne maja to reszta tez kupuje i nosi zeby nie odstawac od innych idiotek

leginsy byly juz modne dawno dawno temu, pamietam jak sie je nosiło kiedy byłam mała, potem wychodziły z mody i teraz wróciły. ja w leginsach nie widze nic złego, kiedy sie jest do tego odpowiednio ubranym i szczupłym, bo zdarzyło mi sie widziec dziewczyne po prostu grubą w leginsach:( wtedy tez mi zbrzydły:( ludzie troche patrzcie jak wyglądacie. a swoją drogą autorze jestem ciekawa jak Ty sie ubierasz...

Gość Legginsy z tunika czy spodnica
jeszcze rozumiem,choc dziwnie to drugie wyglada, bo nie maja stop= jakby ktos zalozyl te spodnice na spodnie Ale wiele dziewczyn ewidentnie lubi prezentowac odciskajace sie posladki, row i wargi sromowe = niesmaczne :(

już sama nazwa wskazuje, purytanin, człowiek , który ma za złe że sie ludzie cieszą i radują, czyli zrobiły ci sie juz żylaki na kutasie od walenia, idź sie wyspowiadaj i pomocz kutasa w wodzie święconej.

Gość purytanin ubioru
chcialbym nadmienic ze korzystam rowniez z wala z kołdry, mam 33 lata, mieszkam z mama i kotem alikiem :classic_cool:

moim zdaniem otyłe osoby lepiej wyglądają w tych legginsach i dłuższej tunice niż np. w biodrówkach i topie :)

Gość purytanin ubioru
ssam w upalny dzien,luzne od przegrzania i braku wentylacji, mocno spocone bilencje mojego majstra podczas przerwy obiadowej, a po skonczonym zadaniu, ochoczo merdajac ogonkiem podchodze na czworakach do miski z woda mojego tate Azore, gdzie wreszcie moge zwilzyc me spierzchniete zajady powstale na skutek wieloetniego memlania spoconej moszny , jednoczesnie gasząc pragnienie i slono-serowy posmak w ustach

mnie też, i te uda, a tam gdzie sie kończą uda a zaczyna piczka, same cudowności. Araby moga sobie co najwyżej konia trzepac na postoju, a nie patrzeć na takie cudowności babskiego....

ja nie posiadam żadnych legginsów :D ostatnio nosiłam coś takiego chyba w 2 czy 3 klasie podstawówki :P szczyt mody, bo były z Królem Lwem :classic_cool:

Gość jdksosndnckslaalsddkwsqlql;q;
zawsze jakis kretyn wymysli jakies badziewie zaloży jedna, potem druga i tak robi sie to modne jak inne maja to reszta tez kupuje i nosi zeby nie odstawac od innych idiotek to majtek też nie noś pajacu,bo ktoś wymyślił i wszyscy noszą

Gość Mró
Biedronko - ogarnij się dzieciaki i może zamiast siedzieć na forum, popatrz trochę w książki, żeby się podciągnąć z wiedzy ogólnej.

Gość Mró
Trzeba napisać więcej i mocniej, żeby mnie zaszokować. Dużo Ci do tego brakuje.

Gość Mró
Nie zrzynaj tego, co ktoś wcześniej napisał. To, że nie robię wpisów na topikach, nie znaczy, że ich nie czytam. Staraj się dziecino bardziej. :D

Gość Mró
Po stylu i niezbyt wyszukanych porównaniach, wnoszę, że naukę na trzeciej klasie gimnazjum zakończyłaś. :D