Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natshien

jetem gruba?zdjęcia.

Polecane posty

Gość natshien

Mam 165cm wzrostu i 65kg wagi- i jeden wielki problem. Czy wyglądam na bardzo grubą?? niedługo zaczną się wypady na plażę, a jak ja się tam tak mogę pokazać?;/ jeszcze rok temu wyglądałam lepiej, a teraz przez tą zimę to masakra. co mogę zrobić?stosowałam diety ale nic nie pomogły.. proszę o rady, a nie zbędne komentarze. BARDZO PROSZĘ.. zdjęcia - http://zapodaj.net/ab206cc27494.jpg.html http://zapodaj.net/b919158ab2a5.jpg.html

Gość Levviatan jest gejem
­

Gość Ja mam 164cm
wygladasz podobnie jak ja. Skoro ja sie za gruba nie uwazam to Ciebie tym bardziej nie uwazam za gruba :D

tak, mam tyle :P ale widać przecież, te gruube nogi, wielkie brzuch, grube ramiona i wszystko. ;< ale miło mi, i co ja mam teraz zrobić .

Gość ert47u8i9op[
jesteś krępa a nie gruba

Gość co ty bredzisz kobieto
jakie 65? ja bym Ci dała z 58 maksymalnie. może masz ciężkie kości. ja mam 15 cm i 3 kg więcej i cholera wyglądam gorzej od Ciebie, zdecydowanie grubiej :/ przestań marudzić, lepiej idź po nowy kostium kąpielowy

Gość Ja mam 164cm
Taaa... tez sie wszyscy dziwia, ze az tyle waze. Zwlaszcza patu facetow, ktorzy ocenili swoje sily zbyt dobrze i mnie chcieli na rekach przeniesc... Uznali, ze "nie wygladam na taka ciezka" :classic_cool: Wszyscy mysla, ze jak kobieta jest sredniego wzrostu i budowy to zaraz musi wazyc max 55kg... A to tak wcale nie jest :P

Gość olcia:)
nie jest tak źle tylko masz troszkę brzucha i tyle..

Gość ty, wyżej,
no ja was prosze :D tak autorko, jesteś gruba. zacznij sie ruszac i nie wpier*dalaj tyle to moze ciut schudniesz. nie mowie tego zlosliwie

bo trzeba też wiać pod uwagę że litr tkanki mięśniowej waży więcej niż litr tkanki tłuszczowej ;) natshien -> nie ma za co dziękować bo ja stwierdzam fakt a nie próbuje jakoś ulepszać twojej figury :)

dziękuję wam bardzo .. ;) od razu mi lepiej, ale i tak muszę chyba coś z ciałem zrobić.. a ten strój sobie akurat w tym roku kupiłam, myślałam że go ponoszę w to lato ;( nie wiedziałam że mnie poszerza, uu, szkoda.

Gość khfkf
ściągnij skarpetki i będzie git (bez urazy)

Gość o fuuu
jaka maciora

duże pupy fajne?zależy jak dla kogo :P jakby paski piersi powiększały, to by było faajnie ;)

Gość Autorko jeśli
chodzi o kostium to rzeczywiście masakra, ale grubo nie wyglądasz ale popracuj zdecydowanie nad brzuchem - wg mnie to najważniejsze. Rób brzuszki, może troszkę jak się poopalasz to będziesz z siebie bardziej zadowolona :) Powodzenia

Gość opalanie nie jest zdrowe
korzystanie ze slonca tak. Ale nie smazenie dupy ;)

Gość Autorko jeśli
ale nie o smażenie "dupy" mi chodziło, wiadomo że trochę słońca się przyda

Gość sfsdbbb
musisz byc strasznie zbita, bo w ogole po tobie nie widac tych 65 kg, ja mam 178 cm i waze 78 kg i mam strasznie duzo pociazowego sadla..fuj

Gość zdjęcie w sepii
:o sorry, ale jak dla mnie to wcale nie jest git, masz oponę na brzuchu przez co praktycznie nie widać twojej talii i po co ci do cholery te obleśne skarpety do zdjęcia???? ohydnie to wygląda. Radzę ci kupić nowy strój: dół z podwyższoną talią a góra z miseczkami push up bo piersi też nie masz powalających.

Gość opalanie nie jest zdrowe
przeciez to nie zdjecie na konkurs pieknosci, czy podkladka dla onanistow :D Nawet kroj stroju jest bez znaczenia, bo chodzi o ocene figury. Skarpetki w tym nie przeszkadzaja :P I nie wszystkie kobiety maja talie. Znam kilka naprawde szczapowatych (znaczy szczuple, zgrabniutkie) ale bez talii...