Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czlowiek_z_bliznami

Najlepsze dowcipy o kobietach, WYŁĄCZNIE O KOBIETACH

Polecane posty

Gość Czlowiek_z_bliznami
he he he baaaardzo smieszne :P

:> Żona mówi do męża: - Kochanie jutro jest rocznica naszego ślubu - jak ją uczcimy? Na to mąż odpowiada: - Może minutą ciszy?! ;>;>;>

Gość Czlowiek_z_bliznami
ooo :D :D

Facet przychodzi do gazet zamówić ogłoszenie: ,,Zaginął ukochany kotek mojej żony-czarny, białe skarpetki, wesołe ślepka, figlarne usposobienie. Dla znalazcy nagroda- 5000 złotych!". -Czy to aby nie za dużo? - zdziwił się redaktor. -Nie ma obawy, sam śmierdziela utopiłem. :P

:O:O:O Na przystanku wsiada do autobusu starsza pani i pyta kierowcy: czy ten autobus jedzie do Poronina? -Tak. - odpowiada kierowca. -Ale czy napewno? -Tak napewno. -Ale czy tak naprawdę napewno?! -Tak naprawdę! -Ale napewno do Poronina! - nie daje za wygraną babcia - Nie do Nowego Jorku.- denerwuje się kierowca. - A przez Poronin?

Lekarz bada kobietę. - Potrzeba pani więcej rozrywki. Powinna pani robić coś na co ma pani największą ochotę. - Niestety - wzdycha kobieta - mam bardzo zazdrosnego męża... :)

Gość Czlowiek_z_bliznami
Blondynka dzwoni na komisariat i mówi: - Panie władzo ukradli mi kierownicę, pedał gazu i hamulec. Minęło parę minut... Blondynka znowu dzwoni i mówi: - Fałszywy alarm usiadłam z tyłu.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Stoją dwie blondynki na przystanku autobusowym. Jedna pyta się drugiej: -Którym jedziesz autobusem? -Jedynką. A ty? -Dwójką. Jedzie autobus z numerem 12 blondynka mówi do drugiej: -Patrz jedziemy razem!

Gość Czlowiek_z_bliznami
Naukowcy wynaleźli maszynę, która robi bzzzz gdy ktoś mówi kłamstwo. Przychodzą trzy kobiety: blondynka, brunetka i ruda. Wchodzi brunetka do pomieszczenia w którym jest przyrząd i mówi: - myślę że jestem piękna - BZZZZZZZ!!!!! Wchodzi ruda: - myślę że jestem mądra - BZZZZZZ!!!! Wchodzi blondynka: - myślę ... - BZZZZ!!!!

Gość Czlowiek_z_bliznami
Podchodzi blondynka do kiosku: -Poproszę bilet za złotówkę. -Broszę bardzo. -Ile płacę?

Gość Czlowiek_z_bliznami
Przychodzi blondynka do lekarza ze spalonymi uszami. Lekarz się pyta: -co pani dolega? -no bo prasowałam, a z przedpokoju zadzwonił telefon, a ja odruchowo przyłożyłam żelazko do ucha -a dlaczego ma pani spalone drugie? -a bo chciałam zadzwonić po pogotowie.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Blondynka płynie statkiem i widzi, że koło niej siedzi mężczyzna i się zastanawia jak do niego zagadać. Myśli, myśli i w końcu podchodzi do niego i się go pyta: - Pan też płynie tym statkiem? :D:D:D:D:D

Gość Czlowiek_z_bliznami
Blondynka miała stłuczkę samochodową. Wychodzi facet z auta i prosi blondynkę żeby też wysiadła. Facet mega pod denerowowany maluje kółko kredą na jezdni i mówi do blondynki: - Stań w tym kółku, i do póki Ci nie powiem nie możesz z niego wyjść. No i blondynka stoi w tym kółku a w tym czasie, facet bierze młotek i zaczyna tłuc w jej aucie lusterka i przednie światła. Odwraca się, patrzy, a blondynka zaczyna się śmiać. Zdezorientowany facet wkurzył się jeszcze bardziej, i zaczyna tłuc blondynce szyby w aucie. Po chwili odwraca się, patrzy, a blondynka znowu się śmieje. Facet już nie wytrzymał, wkurwiony do ostateczności zaczyna niszczyć blondynce cale auto. Skończył swoją dewastacje, odwraca się a ona dalej się śmieje. Facet nie wytrzymał i pyta: - I z czego się tak cieszysz, przecież całe auto Ci rozwaliłem?! - Bo jak nie patrzałeś, to ja z kółka wychodziłam.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Blondynka, ruda i brunetka jadą na gapę pociągiem. W pewnym momencie słyszą kroki konduktora. Pochowały się do worków które miały ze sobą. Konduktor podchodzi do worka w którym siedzi ruda. Potrząsa nim i słyszy : -hau hau podchodzi do worka w którym siedzi brunetka. Potrząsa nim i słyszy: -miał miał podchodzi do worka w którym siedzi blondynka potrząsa nim i słysz - ziemniaki

Gość dzięciołek
czemu kobiety mają nogi? bo zostawiałyby ślady jak ślimaki

Gość Czlowiek_z_bliznami
dzieciolek JAHAHAHA :D:D kurrwa :D

Do sklepu z odzieżą wchodzą dwie blondynki. Stają na środku i zaczynają palić papierosy. - Co wy robicie?! Tu nie wolno palić! - Tak? To dlaczego nad wejściem jest napis "Palta"? :>:> Jasio idąc z mamą (blondynką!) zauważa kota i pyta: - Mamo! Czy to kot, czy kotka? - Kot. Nie widzisz, że ma wąsy? :P :> Sekretarka-blondynka odbiera telefon: - Niestety szef jest na naradzie, ale jeśli ma pan bardzo pilną sprawę, to go obudzę... :>:> Jak z 200 blondynek wybrać najgłupszą? - Losowo. :>:>:> Blondynka i prawnik siedzą obok siebie w samolocie. Prawnik pyta blondynkę, czy nie zechciałaby zagrać z nim w ciekawą grę. Blondynka mówi, że jest zmęczona, odwraca się do okna i próbuje zasnąć. Ten jednak nalega i wyjaśnia, że "gra" jest bardzo prosta i wesoła. Mianowicie, będą zadawać sobie pytania i jeśli któreś nie zna odpowiedzi - płaci 5$. Blondynka ponownie odmawia i znów próbuje zasnąć, ale prawnik nie daje jej spokoju, proponuje inny układ - jeśli ona nie będzie znała odpowiedzi - płaci 5$, jeśli natomiast on nie będzie znał odpowiedzi - płaci 5000$. To przykuwa jej uwagę, poza tym i tak zdaje sobie sprawę, że on nie da jej spokoju dopóki nie zagrają w tą grę, więc się zgadza. Prawnik zadaje pierwsze pytanie: - Jaka jest odległość pomiędzy Ziemią a Księżycem? Blondynka bez słowa sięga do portfela i wyjmuje banknot 5$. - Ok - mówi prawnik. - Twoja kolej... - Co to jest, wchodzi na górę na dwóch nogach, a schodzi na trzech? Prawnik jest zaskoczony, wytęża umysł i nic, dzwoni do znajomych, wysyła maile, przeszukuje Internet i nic. Po godzinie poddaje się i wypisuje czek na 5000$, ona przyjmuje, odwraca się i próbuje zasnąć. Prawnik jest jednak ciekaw odpowiedzi i pyta: - Co to jest, co wchodzi na górę na dwóch nogach, a schodzi na trzech? Blondynka odwraca się i wyciąga banknot 5$. :D

Gość dzięciołek
co kobieta robi w łożku po seksie? przeszkadza:D

Gość Czlowiek_z_bliznami
haha no fakt :D

Poproszę wibrator ! - Zapakować ?- pyta sprzedawca . - Jeśli pan ma ochotę - odpowiada klientka rozkladając nogi :)

Gość atlantyda 600
to coś ode mnie: Dziewczyna robi laske swojemu facetowi i co zrobi laske to biegnie do kuchi, laska - kuchnia, laska znowu biegnie do kuchi. Facet leży już zdezorientowany i tak zaczyna się zastanawiać, po co ona tak biega do tej kuchni po zrobieniu laski?! A więc się pyta - Kochanie po co biegasz za każdym razem po zrobieniu laski do kuchni? A dziewczyna na to - bo masz kur....a taką czape sera, że chlebem muszę zagryzać! :)

Gość Czlowiek_z_bliznami
kijanka, nikt mnie nie rzucał, nie rzucił i nie będzie rzucał :P Co sięmnie czepiasz?

Gość Elegancki Pann
Co by bylo jakby kobiety nie mialy nóg ? Zostawialyby slady jak ślimak :D

Gość Czlowiek_z_bliznami
Co by było gdyby facet stuknął by kobietę w głowę? - echo by go zabiło.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Siedzi sobie kobieta i nagle słyszy puk puk Kto tam? To ja, Mózgojad Co robisz? Głoooddujjjee....